Με μία βαλίτσα στο χέρι ο Μπίκας

Διαδοχικοί οι ορισμοί για τον πρώην αρχιδιαιτητή μήπως και ξεχαστεί. Διότι να ξαναχτίσει το σπίτι που κάηκε αποκλείεται με 500 ευρώ ανά αγώνα.

Με μία βαλίτσα στο χέρι ο Μπίκας
bikas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Επιτροπή Εξομάλυνσης και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στηρίζει τον Γιώργο Μπίκα και τον ορίζει από αγώνα σε αγώνα για να ξεχάσει την πρόσφατη τραυματική περιπέτεια που είχε με τη φωτιά στο σπίτι του στην Ιερισσό.

Ο πρώην αρχιδιαιτητής μετά την παραίτηση του τέθηκε στην διάθεση της ΚΕΔ ως παρατηρητής Super League και μόλις έδωσε το "οκ" για να ορίζεται σε αγώνες, είναι με μία βαλίτσα στο χέρι και ταξιδεύει σ' όλη την Ελλάδα.

Στις 30 Νοεμβρίου ήταν στο παιχνίδι Κυπέλλου του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο, στις 4/12 στην Λάρισα για τον αγώνα της τοπικής ομάδας με τον Ατρόμητο, τη Δευτέρα στα Γιάννινα για το παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό και την Πέμπτη θα βρεθεί στις Σέρρες για την αναμέτρηση του τοπικού Πανσερραϊκού με τον Πανιώνιο, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Νωρίτερα, στις 24 Νοεμβρίου είχε πάρει παιχνίδι από την Επιτροπή Διαιτησίας της UEFA για το Europa League μεταξύ της Ρόμα και της Βικτόρια Πλζεν.

Ευκαιρία λοιπόν, για να ξεχάσει ο Γιώργος Μπίκας (αν αυτό είναι δυνατόν) γιατί αν περιμένει να κάνει περιουσία ή να αποκαταστήσει τις ζημιές στο σπίτι του από το μισθό του παρατηρητή σώθηκε. Μόλις 500 ευρώ μεικτά (382 καθαρά) παίρνει κάθε παρατηρητής σε κάθε παιχνίδι στην μεγάλη κατηγορία και ακριβώς τα μισά για την φάση των ομίλων στο Κύπελλο...

Α.ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK