Με παρέμβαση Τσίπρα διεξάγεται κανονικά ο τελικός

Ο Πρωθυπουργός δεν ήθελε να χρεωθεί δεύτερο "φιάσκο" μετά τα όσα έγιναν πέρυσι όπου φτάσαμε μέσα στο καλοκαίρι για να γίνει ο τελικός και μάλιστα σε άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ήξερε τις πιέσεις που θα δεχόταν και από τις δύο ομάδες για να μην αναβληθεί η αναμέτρηση...

Παράδοση της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι) την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Παράδοση της Σήραγγας των Τεμπών και του τμήματος Μαλιακός-Κλειδί του Αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ (Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι) την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Το μπάχαλο που έγινε με τη διεξαγωγή ή όχι του τελικού κυπέλλου στην προγραμματισμένη του ημερομηνία (Σάββατο, 20:30), έφτασε όπως είναι λογικό και στα αυτιά του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ήταν σε επικοινωνία με τον Γιώργο Βασιλειάδη και ενημερωνόταν για όλες τις εξελίξεις.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού εξήγησε, ως όφειλε, στον πρωθυπουργό πως έχει η κατάσταση και του τόνισε τις ανησυχίες του για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφάλεια των θεατών, με τον Τσίπρα να του ξεκαθαρίζει πως μέλημα όλων είναι να γίνει κανονικά το παιχνίδι και να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήθελε να χρεωθεί δεύτερο "φιάσκο" μετά τα όσα έγιναν πέρυσι όπου φτάσαμε μέσα στο καλοκαίρι για να γίνει ο τελικός και μάλιστα σε άδειο από κόσμο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός ήξερε τις πιέσεις που θα δεχόταν και από τις δύο ομάδες για να μην αναβληθεί η αναμέτρηση γι' αυτό κι έδωσε την "καυτή" πατάτα στον Γιώργο Βασιλειάδη, παρά τις δικαιολογημένες ενστάσεις του τελευταίου, βάζοντάς του ουσιαστικά το μαχαίρι στο λαιμό για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια.

Εξ αρχής ήταν ξεκάθαρη η προτίμηση του Αλέξη Τσίπρα στο να γίνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να διεξαχθεί ο τελικός στην προγραμματισμένη του ημερομηνία και έχοντας αυτό στο μυαλό του πήγε στην τελευταία σύσκεψη ο υφυπουργός Αθλητισμού, φτάνοντας τελικά στην απόφαση να μην αναβληθεί το μεγάλο ματς.

Κ.

24MEDIA NETWORK