Με τη σκέψη στο μέλλον

Με τη σκέψη στο μέλλον
Καλησπέρα σας,

Είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να επικοινωνήσω μαζί σας με mail και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ρεπορτάζ που διαβάζω αυτή τη στιγμή σε διάφορα sites αναφορικά με τις αποδοκιμασίες προς τους παίκτες μας και τον προπονητή μας έπειτα από τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου , η οποία πιστεύω (από συζητήσεις με φίλους και γνωστούς Ολυμπιακούς εκτός συνδέσμων) ότι εκφράζει και τον μεγαλύτερο όγκο των οπαδών του Ολυμπιακού (εκτός των φανατικών που έχουν τον τρόπο και τα μέσα να την δημοσιοποιούν και η οποία δεν αντιπροσωπεύει πάντα το σύνολο του αγνού Ολυμπιακού κόσμου).

Ο Τζιοβάνι όπως και ο Ριβάλντο είναι αξίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση από όποιον βλέπει ποδόσφαιρο, όμως σύντομα δεν θα είναι στο σύλλογο (λόγω ηλικίας), ενώ ο Μπάγεβιτς έχει την (αποδεδειγμένη) ικανότητα να χτίσει και πάλι μια ομάδα ανάλογη με αυτή των 7 πρωταθλημάτων και του ωραίου ποδοσφαίρου. Ελπίζω η διοίκηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να λειτουργήσει με τη σκέψη στο μέλλον ακόμη και αν δυσαρεστήσει μερίδα των φανατικών που ανήκουν σε συνδέσμους (λες και εμείς που είμαστε εκτός συνδέσμων είμαστε λιγότερο φανατικοί και πονάμε λιγότερο όταν δεν πάει καλά η ομάδα μας). Να είσαστε βέβαιοι ότι θα φέρετε περισσότερους από εμάς στο γήπεδο από όσους «φανατικούς» θα χάσετε.

Συμπεριφορές σαν και αυτές που είδα στις εξέδρες του σταδίου του Εργοτέλη από τους «φανατικούς» μας , ντροπιάζουν όλους εμάς και τον σύλλογο και λειτουργούν ανασταλτικά στη διεκδίκηση του δίκαιου μας. Δεν τους έχουμε ανάγκη και επιτέλους πρέπει να ενεργοποιηθούμε όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι οπαδοί του Ολυμπιακού. Η διοίκηση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα γιατί εμείς θα είμαστε μαζί της. Δεν έχετε αναρωτηθεί γιατί είχαμε πάψει για χρόνια να ερχόμαστε στο γήπεδο και να βλέπουμε την ομάδα μόνο από την τηλεόραση; Τέλος και σε συνέχεια της προηγούμενης παραγράφου : Εγγράφηκα μέλος για να βοηθήσω την ομάδα αφού δεν ερχόμουν στο γήπεδο για χρόνια αηδιασμένος από την απαράδεκτη συμπεριφορά των «φανατικών» μας. Φέτος και με αφορμή και το Στάδιο Καραϊσκάκη αποφάσισα να παρακολουθήσω και από κοντά την ομάδα ελπίζοντας ότι η κατάσταση έχει αλλάξει. Διαπιστώνω με λύπη μου ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων οι υπηρεσίες που παρέχονται στο γήπεδο δεν είναι οι δέουσες και πιο συγκεκριμένα :

Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεις 60,00€ το χρόνο, να έχεις εισιτήριο με αριθμημένη θέση και να είναι πάντα κατειλημμένη από τσαμπατζήδες.
Δεν είναι δυνατόν να μην μπορείς να παρακολουθήσεις τον αγώνα επειδή οι τσαμπατζήδες στέκονται όρθιοι μπροστά από τα κάγκελα στις κάτω θέσεις, στους διαδρόμους και στις εισόδους των Θυρών. Πρέπει να αποφασίσετε τι είδους οπαδούς επιθυμείτε στις εξέδρες του γηπέδου μας και ανάλογα να πράξετε.

Οι φίλοι και γνωστοί πάντως που είναι σύμφωνοι με τα ανωτέρω δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχτούμε για πολύ αυτή την κατάσταση και φυσικά η επόμενη αντίδραση μας μετά την εκδήλωση της δυσαρέσκειας μας θα είναι η διαγραφή μας από το μητρώο μελών του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι θα έχετε επιλέξει τους τσαμπατζήδες από τους αγνούς οπαδούς(δεν λέω φιλάθλους γιατί και εμείς οπαδοί είμαστε του Ολυμπιακού, όχι όμως κάφροι), τους οικογενειάρχες και πραγματικούς φίλους του ποδοσφαίρου που ξέρουν και να χάνουν.

Ευχαριστώ για το χρόνο που αφιερώσατε,

Λευτέρης Πετρίτσης
ΑΜΜ : ********

News 24/7

24MEDIA NETWORK