Με τόσα θα φύγει ο Καραμάνος από τον Ολυμπιακό

Ο Τάσος Καραμάνος είναι βασικό "γρανάζι" στη Φεϊρένσε και η πορτογαλική ομάδα κάνει σκέψεις απόκτησής του από τον Ολυμπιακό. Ποιο είναι όμως το ποσό της οψιόν αγοράς που έχει συμφωνηθεί;

Με τόσα θα φύγει ο Καραμάνος από τον Ολυμπιακό

Επτά παιχνίδια έχουν γίνει εφέτος στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας και ο Τάσος Καραμάνος έχει αγωνιστεί και στα επτά. Έχει καταφέρει σε αυτό το διάστημα να σημειώσει τρία τέρματα, επίδοση που τον καθιστά πρώτο σκόρερ της ομάδας του. Έως σήμερα ο 26χρονος επιθετικός θεωρείται πολύτιμη μονάδα στον σύλλογο της ιβηρικής, οι άνθρωποι του οποίου αισθάνονται δικαιωμένοι με την απόφασή τους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Καραμάνος αγωνίζεται στη Φεϊρένσε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο ομάδων, μπήκε οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή από τους Ίβηρες.

Αυτή μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή μέχρι τον Ιούνιο. Όλα δείχνουν ότι αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, τότε δεδομένα θα κινηθούν οι διαδικασίες της απόκτησής του από τους "ερυθρόλευκους", κάτι που διαρρέεται από τους επιτελείς της πορτογαλικής ομάδας.

Όσο για το ποσό της οψιόν αγοράς; Οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν πως υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Primeira Liga. Η Φεϊρένσε είναι στη 10η θέση της βαθμολογίας έπειτα από επτά αναμετρήσεις, με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ήττες.

Δ.Σ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK