Με... τσίτα τη μουσική στην προπόνηση ο Πάρντο

Μπορεί το κλίμα στον Ολυμπιακό να είναι βαρύ μετά την γκέλα κόντρα στον Λεβαδειακό και τη σκληρή ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Φελίπε Πάρντο από την άλλη πλευρά είναι... χαλαρός και μάλιστα μοιράστηκε το... ταξίδι μέχρι το προπονητικό στου Ρέντη στο Instagram (VIDEO).

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι εξελίξεις στην ομάδα του Ολυμπιακού μετά τη νέα αποτυχία κόντρα στον Λεβαδειακό ήταν πολλές και... μαζεμένες. Αρχικά έγινε γνωστό πως οι Σεμπά και Οφόε έχουν "τελειώσει" από την ομάδα, κάτι που σημαίνει πως μόνο με... θαύμα θα τους ξαναδούμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Βέλγος βέβαια έστειλε επιστολή στην ΠΑΕ, ζητώντας να σκεφτούν ξανά την απόφαση τους και λέγοντας πως θέλει να βοηθήσει έστω και στα τέσσερα ματς που απομένουν. Το αν θα αλλάξει η γνώμη των ανθρώπων του Ολυμπιακού, θα φανεί από το επόμενο ματς με την Κέρκυρα στο "Καραϊσκάκης".

Νωρίτερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πάει στου Ρέντη και τα... έχωσε στους παίκτες, ενώ μετά έγινε γνωστή και η παραίτηση του Όσκαρ Γκαρθία. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς... επιστήμονας για να καταλάβει πως το κλίμα είναι βαρύ.

Πάντως ο Φελίπε Πάρντο δεν μοιάζει να ανησυχεί ιδιαίτερα. Περνάει όμορφα στην Ελλάδα με την οικογένεια του και την Μεγάλη Πέμπτη, μοιράστηκε με τους ακόλουθους του στο Instagram τη διαδρομή μέχρι το Ρέντη!

Η μουσική στην τσίτα, μία ζεστή καλημέρα και στη συνέχεια νέο ποστάρισμα μέσα από τα αποδυτήρια με τα παπούτσια του.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK