Μέχρι το ESPN έφτασε η χάρη του Λεβαδειακού

Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Άλαν Πουλίδο συνέβαλε στην εκτός των συνόρων διαφήμιση του Λεβαδειακού, καθώς η μεξικανική έκδοση του ESPN φιλοξένησε δηλώσεις του Άκη Μάντζιου.

Μέχρι το ESPN έφτασε η χάρη του Λεβαδειακού

"Τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να αρχίσει βασικός. Νομίζω ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Δούλεψε στην Ιταλία για μεγάλο χρονικό διάστημα και τώρα που ήρθε στον Λεβαδειακό βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό που χρειάζεται είναι να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Είμαστε σίγουροι ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος", είπε αρχικά ο τεχνικός του Λεβαδειακού.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο σύλλογος της Βοιωτίας θα προσπαθήσει, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πλατανιά, να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ δεν παραλείπεται η εστίαση στα επιθετικά προβλήματα.

Ο Άκης Μάντζιος προσέθεσε: "Βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, η φυσική του κατάσταση είναι ικανοποιητική, πρόκειται για έναν καλό παίκτη. Χρειάζεται βοήθεια για να βοηθήσει κι εκείνος την ομάδα με τη σειρά του, αλλά ήδη είναι έτοιμος για να αγωνιστεί".

Στο τέλος του κειμένου γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του Μιγκέλ Ερέρα, ομοσπονδιακού τεχνικού του Μεξικού, ο οποίος έδωσε αρκετές πιθανότητες στο ενδεχόμενο κλήσης του Άλαν Πουλίδο στην εθνική ομάδα.

M.A.

Διαβάστε ακόμη:

Στα όπλα ο Πουλίδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK