Μεταγραφή του Ιανουαρίου χωρίς ούτε μισό λεπτό συμμετοχής!

Γίνονται και αυτά στον απρόβλεπτο κόσμο του ποδοσφαίρου. Διαβάστε για τον Ελληνα μέσο ο οποίος έπιασε πλατεία τον Ιανουάριο για να βρει χρόνο και προσώρας δεν έχει παίξει δευτερόλεπτο!

Μεταγραφή του Ιανουαρίου χωρίς ούτε μισό λεπτό συμμετοχής!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Toν Ιανουάριο ο Παναγιώτης Μπάλλας μετακινήθηκε στον Πανιώνιο για να βρει χρόνο συμμετοχής και να επανέλθει σε φουλ αγωνιστική δράση μετά την εξάμηνη περιπέτειά του στην Σόνεχοφ στη Γερμανία.

Ο 24χρονος μέσος από την Καρδίτσα ήξερε ότι πολύ δύσκολα θα μπορούσε να σπάσει το επιτυχημένος δίδυμο του Κόρμπου με τον Σιώπη στον άξονα του Ιστορικού, μάλλον όμως ούτε και ο ίδιος φανταζόταν ότι δεν θα έπαιρνε ΛΕΠΤΟ συμμετοχής!

Κυριολεκτούμε. Από τη στιγμή που βρέθηκε στο ρόστερ του Πανιωνίου και η μεταγραφή του ανακοινώθηκε και επίσημα, ο Μπάλλας επιλέχθηκε σε 7 ματς για την αποστολή αλλά δεν έπαιξε σε κανένα!

Επίσης σε άλλα 8 ήταν εκτός αποστολής (συμπεριλαμβανομένων και των τελευταίων τριών αγώνων του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα).

Προσώρας έχει βολευτεί με λεπτά συμμετοχής μόνο σε φιλικά παιχνίδια τα οποία βέβαια δεν μπορούν να συγκριθούν σε καμία περίπτωση με τα επίσημα.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK