Μεταγραφική... φιτιλιά από Γιώργο Σαββίδη!

Ο Γιώργος Σαββίδης έριξε μεταγραφικό... τυράκι με ποστάρισμα του στο Instagram για... αγαπημένο παιδί των φίλων του ΠΑΟΚ. Ποιος άσος του "δικέφαλου" έκανε... ψηστήρι στον παίκτη μετά την εντυπωσιακή νίκη με 3-1 κόντρα στον Πανιώνιο στην Τούμπα (φωτογραφία).

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ(Α) ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
savidis savvidis vieirinha EUROKINISSI

Όταν μιλάει ή για την ακρίβεια στη συγκεκριμένη περίπτωση "επικοινωνεί" ο Γιώργος Σαββίδης, μόνο τυχαίο δεν είναι. Εκτός του ότι αποτελεί μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, έχει ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό της ομάδας.

Τι σημαίνει αυτό; Πως με τον τρόπο του προσπαθεί να... φτιάξει κλίμα ενόψει του καλοκαιριού. Και όταν λέμε "να φτιάξει κλίμα", εννοούμε... μεταγραφικό.

Το βράδυ του Σαββάτου, ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι δίπλα - δίπλα οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο Κώστας Σταφυλίδης. Με τι ατάκα την συνόδευσε;

" Πιστεύω τα μαύρα και άσπρα ταιριάζουν και στους δυο. Συμφωνείτε;". Φυσικά το συγκεκριμένο ποστάρισμα έκανε... πανικό, αφού ο ΠΑΟΚ αναζητεί αριστερό μπακ ενόψει του καλοκαιριού και ο Σταφυλίδης είναι πάντα από τα αγαπημένα παιδιά της διοίκησης και του κόσμου.

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό "περιστατικό" με τον διεθνή άσο στην Τούμπα. Κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πήρε... χαμπάρι την παρουσία του και του φώναξε: " που πας; Μείνε εδώ!".

Έχει τη σημασία της αυτή η ατάκα, αφού και του Πορτογάλου "δύσκολη έως αδύνατη" ήταν η επιστροφή του στην Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, αλλά ο Ιβάν το έκανε το... θαύμα του.

Να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του Κώστα Σταφυλίδη με την Άουγκσμπουργκ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και φέτος έχει δοθεί δανεικός στην Στόουκ. Η χρηματιστηριακή του αξία στο Transfermarkt.de εκτιμάται κοντά στα 3.300.000€.

Αυτή την περίοδο ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που αποκόμισε στην παρουσία του στην Εθνική και γι' αυτό δεν παίζει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μεταγραφική... φιτιλιά από Γιώργο Σαββίδη!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK