Μια έφεση (από τον Γιαννακόπουλο) που έχει χαθεί στο δρόμο...

Οι 18 ημέρες... υπομονής, ένα check-in που δεν έγινε ποτέ και οι απορίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Γιαννακόπουλος EUROKINISSI

Μια τιμωρία που εκκρεμεί κι ένα ταξίδι που ματαιώθηκε. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δείχνει πως σέβεται την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια (είχε λείψει από το εντός έδρας ματς με την Μπασκόνια), παρά την εκδικητική τάση της Ευρωλίγκας που μέχρι και επικηρυγμένο τον εμφάνισε, το ίδιο όμως δεν συμβαίνει με την άλλη πλευρά. Με αποτέλεσμα ν' απορεί δικαιολογημένα.

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία μιας έφεσης; Γιατί χρονοτριβούν, δεδομένου ότι έχουν μεσολαβήσει ήδη 18 ημέρες από την επιβολή της τιμωρίας; Μήπως όλο αυτό είναι (ακόμη) ένα τερτίπι όσων τον αντιπαλεύονται; Ερωτήματα που απάντηση δεν παίρνουν για την ώρα.

Τι κάνει σ' αυτήν την περίπτωση ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού; Αν και ο ίδιος δίνει τις απαντήσεις στον εαυτό του, κάνει υπομονή. Όσο αντέχει. Γι' αυτό το λόγο και ακύρωσε την παρουσία του στη Μόσχα για το εκτός έδρας ματς με τη Χίμκι.

Ο λόγος; Δεν θέλει να δώσει το παραμικρό δικαίωμα, ούτε ένα πάτημα. Πιστεύοντας ότι σύντομα θα έχει στα χέρια του την αθωωτική - ακυρωτική απόφαση.

Γ.Ζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK