Mία ελληνική υπερπαραγωγή: H αντίθετη άποψη

Mία ελληνική υπερπαραγωγή: H αντίθετη άποψη

Το σινεμά μιμείται την ζωή: Είναι αλήθεια πως το σινεμά μιμείται την ζωή, αλλά οι χθεσινές και σημερινές(Παρασκευή) εξελίξεις σχετικά με τους δύο αθλητές μας(Κεντέρη – Θάνου) θα μπορούσαν μόνο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας να χρησιμοποιηθούν. Είναι δυνατόν; Είχαν λέει ατύχημα με την μηχανή και δεν μπορούν να βγουν από το ΚΑΤ για να δώσουν εξετάσεις; Την μηχανή τους την βρήκε ο προπονητής τους(!) και δεν θυμάται που την έβαλε(!!!). Ο δρόμος είχε νερά από κάτι ποτιστικά του Δήμου για το γρασίδι! Δεν ξέρω αν έχετε δει την ταινία με τον Ντάστιν Χόφμαν όπου οι «άνθρωποι του προέδρου» δημιουργούν έναν ανύπαρκτο πόλεμο για να συγκαλύψουν ένα σεξουαλικό σκάνδαλο, αλλά η όλη ιστορία έχει σε αντίστοιχο βαθμό το σημείο της υπερβολής.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο: Δεν νομίζω ότι θα δημοσιεύσετε την άποψή μου και ο λόγος είναι ότι επί έτη κάνετε τα «στραβά μάτια» για κάτι που αποτελεί κοινό μυστικό για όλους. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και το γεγονός ότι ο άνθρωπος που είναι υπό την επίβλεψη των δύο αθλητών μας εκδιώχθηκε κάποτε από την ΑΕΚ επειδή έδινε στους παίκτες «ουσίες» και «οινοπνεύματα» φανερώνει πολλά! Η εκτίναξη του Κώστα Κεντέρη μέσα σε δύο χρόνια, χωρίς πολλές περγαμηνές του παρελθόντος είναι λίγο παραπάνω από ύποπτη. Η αναγέννηση της μέτριας Θάνου θύμιζε την ανάσταση του Λάζαρου. Και οι προπονήσεις στο Κατάρ; Ποιος θα ξεχάσει το κυνηγητό με τον Κώστα και τον προπονητή του; Ούτε ο Σαντάμ Χουσεϊν κατάφερε να κρυφτεί τόσο.

Υπαίτιοι όμως είστε εσείς: Κατά την πάντα ταπεινή άποψή μου, υπαίτιοι για όλα αυτά είστε εσείς οι δημοσιογράφοι. Επί τέσσερα χρόνια τώρα, δηλαδή από την στιγμή που μπήκαμε σιγά σιγά στο «ολυμπιακό πνεύμα», η μόνιμη πολιτική των μεγάλων εκδοτικών οίκων αλλά και των «συνειδητοποιημένων δημοσιογράφων» ήταν η προστασία των ολυμπιακών αγώνων και ο χλευασμός των «Άγγλων επικριτών» που κάποιες πληροφορίες τους θέλανε τον Κεντέρη να έχει πάρει διάφορες ουσίες. Με ζήλο τότε χαρακτηρίζονταν οι Άγγλοι «καταστροφολόγοι» και «φθονεροί». Η γνώμη του καθενός δεν είχε να κάνει με εμπεριστατωμένη έρευνα αλλά με την άρνηση οποιασδήποτε κατηγορίας. Με τέτοιο ζήλο μάλιστα που αν μας κατηγορούσαν για πολύ ήλιο θα τρέχατε να το διαψεύσετε με κεκτημένη ταχύτητα, λέγοντας πως όλα αυτά αποτελούν φήμες και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εσείς φταίτε που φτάσαμε ως εδώ γιατί θέλοντας να προστατεύσετε τους Ολυμπιακούς Αγώνες ξεχάσατε να προστατεύσετε αυτό που αντιπροσωπεύουν, δηλαδή την αθλητική άμιλλα και τον πραγματικό και υγιή ανταγωνισμό που πρέπει να κυριαρχεί στο ταρτάν.

Περί δημοσίευσης: Όπως ανέφερα και προηγουμένως, δεν νομίζω η άποψή μου να δημοσιευτεί. Αν τυχόν συμβεί το αντίθετο τότε θα χαρώ πολύ για την πολιτική του Portal σας και θα έχω να το λέω πως αφήσατε μία αντίθετη και ανατρεπτική άποψη να διαβαστεί.

Επική συνέχεια: Το σίριαλ με τους δύο αθλητές δεν θα έχει τέλος. Να δείτε που στο τέλος η μηχανή θα είναι του Μπάτμαν και μάλλον θα κατηγορηθεί ο άνθρωπος-νυχτερίδα για παραχώρηση στο Κεντέρη, ο οποίος στην συνέχεια θα δηλώσει πως έκανε την βόλτα με την μηχανή για να δει αν αυτή τρέχει περισσότερο από αυτόν. Δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου μπροστά. Έξω οι απατεώνες με τα μπουκαλάκια, που δεν τρέχουν στα ταρτάν αλλά τους αρέσει να καταστρέφουν τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού για προσωπικό τους όφελος.

Αλβανόπουλος Γιάννης


News 24/7

24MEDIA NETWORK