Μικροψυχία

Μικροψυχία
Με λύπη μου παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες να προσπαθήσετε να αμαυρώσετε τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ Κεντέρη και Θάνου, σήμερα βέβαια ασχοληθήκατε ειρωνευτικά στην ιστοσελίδα σας (στη στήλη paparazzi) και για τον ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ μας Ηλία Ηλιάδη, βέβαια ξεχάσατε ότι εσείς οι ίδιοι ήσασταν οι πρώτοι που πανηγυρίζατε, που τραγουδάτε τον Εθνικό μας ύμνο γεμάτοι υπερηφάνεια, που τρέχατε να βγάλετε φωτογραφίες για να πουλήσετε κανά φύλλο παραπάνω στις εφημερίδες σας ή και ακόμα να αυξήσετε τη δημοτικότητα του site σας!

Κύριοι είστε απίστευτα μικρόψυχοι, την ώρα που η Ελλάδα μας δίνει απίστευτο αγώνα για να φέρει σε πέρας τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ οι Αμερικάνοι και οι Αυστραλοί μας περιμένουν στη γωνία για να μας πυροβολήσουν εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες προσπαθούμε να βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας, να δώσουμε τροφή σε όλους αυτούς που θέλουν να μας βάλουν στην άκρη!

Όσον αφορά το ντόπιγκ, ξεχάσατε βλέπω τις δηλώσεις του τότε παίκτη του παναθηναικού Γιάννη Γιαννούλη που κατήγγειλε ότι οι γιατροί του παναθηναικού του έδιναν απαγορευμένα χάπια για να αυξήσει τις επιδόσεις του στο μπάσκετ, βλέπεις αυτός δεν πουλάει πολύ και πρέπει να ασχοληθούμε μόνο με αυτούς που μας συμφέρει ή καλύτερα αυτούς που σας επιβάλλουν να κυνηγήσετε...

Υ.Γ.1 Και εμένα με ενοχλεί που ο Ηλιάδης δεν μπορεί να μιλήσει Ελληνικά αλλά καλό είναι να θυμόμαστε το παρελθόν μας, αλήθεια ο Νίκος Γκάλης που έφερε το μπάσκετ στην Ελλάδα δεν ήταν Ελληνο - Αμερικάνος αλλά έπεξε κανονικά στην Εθνική? Ο Μπατίστα δεν έπεξε και αυτός στην Εθνική ποδοσφαίρου? Ο Μπάεφ που παίζει στο βόλλευ μήπως είναι και αυτός Έλληνας?

Αθάνατη Ελλάδα...

Παναγόπουλος Περικλής

News 24/7

24MEDIA NETWORK