Μην πυροβολείτε τον Αλέφαντο

Μην πυροβολείτε τον Αλέφαντο

Μιας και είναι το θέμα των ημερών, και όπως το παμε θα είναι το θέμα της χρονιάς, θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα του Ν.Αλέφαντου.

Είμαι οπαδός και μέλος του Ολυμπιακού. Αλλά δεν είμαι κανένας που ακολουθεί τα λεγόμενα κανενός, και δεν επηρεάζομαι από αυτά που θα πουν τα παιδια της Θύρας 7 ή κάποιος δημοσιογράφος. Είμαι ένας από τους πάρα πολλούς (μην πω όλους πια) τους φίλους του ΟΣΦΠ, που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε το ίδιο έργο τα τελευταία χρόνια με τίλτο "Φύγε εσύ - έλα εσύ", με πρωταγωνιστή την Διοίκηση και τους εκάστοτε προπονητές του Θρύλου.

Όπως έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε πρόσωπα, και όλοι ξέρουν ποιους εννοώ, που κάνουν ό,τι θέλουν στον Ολυμπιακό, χωρίς κανείς να τους κουνάει, παρόλες τις κινήσεις του Κόκκαλη με τα μέλη. Είμαι 26 χρονών, και άν με ρωτήσεις ποιόν πραγματικό προπονητή θυμάσαι στον Ολυμπιακό, ο οποίος να ήρθε κανονικά και να έμεινε ένα λογικό χρονικό διάστημα, θα σου πω τον Μπάγεβιτς και τον Μπλαχίν. Και αν σκεφτώ μετα το 1999, ποίος πραγματικός προπονητής ήρθε στον ΟΣΦΠ, που να άξιζε να είναι στη θέση αυτή θα απαντούσα κανείς. Ο Μπιγκόν ήταν ο μοναδικός προπονητής που δεν ήρθε να κάνει την εκπαίδευση του στον Θρύλο. Και έρχομαι στη σημερινή κατάσταση.
Παρακολούθησα όλα τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας και έλεγα μέσα μου ότι "να δείς που θα έχουμε τον Γκόγκιτς προπονητή και του χρόνου το Μάρτη πάλι ο βοηθός του θα γίνει πρώτος" Αλλά (επιτέλους) παρατηρώ μια κίνηση, που εμένα μου λέει κάτι.

Η πρόσληψη Αλέφαντου εμένα μου λέει ότι το καλοκαίρι ο ΟΣΦΠ μετά από πολλά χρόνια θα ψάξει για πραγματικό προπονητή που τουλάχιστον θα τον θέλει για 1 χρόνο γεμάτο. Τώρα, γιατί δεν ήρθε ο Αναστό, μόνο αυτός και ο Κόκκαλης το ξέρουν. Γιατί και γω έριχνα δίκιο στον Αναστό, άλλα αν ισχύουν αυτά που είπαν τα παιδιά της Θ7, τότε κάπου τα έμπλεξε ο Μουστάκιας. Οπότε ο Κόκκαλης ήθελε ένα προπονητή για 10 αγώνες. Και πήρε τον Αλέφαντο.

Για 10 αγώνες, επιμένω σε αυτό. Και ξάφνου βλέπω τις εφημερίδες να πολεμούν την πρόσληψη Αλέφαντου με ένα τρομερό μένος και μια ειρωνία που ξεπερνάει κάθε προηγόυμενο. Και έρχομαι και λέω: Γιατί τόση χολή? Ποίος άλλος θα ερχόταν για 10 αγώνες? ο Γκόγκιτς αν έμενε θα ήταν καλύτερος? Δηλαδή το να βοηθήσει ο Αλέφαντος για 10 αγώνες τον Ολυμπιακό είναι τόσο κακό? ΓΙΑ 10 ΑΓΩΝΕΣ ρε παιδία ήρθε ο άνθρωπος. Δεν τον πήραν για να κάτσει, γιατί τότε θα φώναζα και εγώ. Δηλαδή σάν γνώσεις προπονητή, δεν είναι καλύτερος από πολλούς άλλους (δεν αναφέρω τους μετα-Μπάγεβιτς προπονητες του ΟΣΦΠ γιατί κανέις δεν ήταν προπονητής)? Οπως λέει και ο Γεωργίου, μέσα από τη μαρμαρόσκονη δεν είναι καλός? Δεν μιλάω για τα υπόλοιπα, αν ήταν καλός και στα υπόλοιπα τότε...

Μεσα σε 10 αγώνες τι κακό μπορεί να κάνει? τουλάχιστον δεν βάζει μουσική, ούτε κρατάει μαγκούρα... αλλά βλέπεις αυτοί είναι ξένοι...δεν μπορούμε να τους κοροιδέψουμε τοσο...ενώ τον Αλέφαντο (που βέβαια έχει δώσει δικαίωμα, σαν πολλοί άλλοι) χτυπήστε τον, άλλωστε είναι και 67 χρονών, ίσως είναι και η τελευταία φορά σαν προπονητής.

Αφήστε τον να δουλέψει...στην τελική να βοηθήσει ήρθε

News 24/7

24MEDIA NETWORK