"Μίστερ Δοκάρι" ο Καρντόσο!

Από τον "Δοκκά" στον "Δο(σ)κάρ"! Διαβάστε τον απίστευτο αριθμό σε δοκάρια που έκλεισε την σεζόν ο... γκαντέμης Παραγουανός (μετά τα δύο τελευταία στο Αγρίνιο). Όπως και ποιόν πρώην "ερυθρόλευκο" ξεπέρασε σε... ευστοχία στα δοκάρια!

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για έναν επιθετικό της κλάσης, του βιογραφικού, του παρελθόντος σε γκολ αλλά και του κόστους (με συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ ετησίως και πληρωμένο transfer fee στην Τραμπζονσπορ 2,4 μύρια) του Όσκαρ Καρντόσο, το να τελειώνει την σεζόν συνολικά με μόλις (όλα στο πρωτάθλημα) 3 γκολ (και 4 ασίστ) σε 34 συμμετοχές, ασφαλώς και δεν αποτελεί επιτυχία. Έστω κι αν του... έκλεψαν ένα κανονικό γκολ, με τα Χανιά στο Κύπελλο Ελλάδας

Βέβαια ο Όσκαρ Καρντόσο έχει να επιδείξει και... οκτώ (8) δοκάρια, οπότε κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να τον δικαιολογήσει και ως σούπερ γκαντέμη. Και η αλήθεια είναι πως με τέτοια επίδοση ο 34χρονος Παραγουανός φορ δικαιωματικά θα κατακτούσε (αν υπήρχε) τον τίτλο του "Μίστερ Δοκάρι".

Πιθανότατα μάλιστα στην συνείδηση των οπαδών του Ολυμπιακού να ξεπέρασε και τον Γιαννάκη Οκκά που λόγω της...ευστοχίας του στα δοκάρια είχε αποκτήσει παρατσούκλι, το περίφημο... "Δοκκάς"!! Με λίγη προσπάθεια και... παράφραση και ο Καρντόσο είναι ο "Δο(σ)κάρ".

"Μίστερ Δοκάρι" ο Καρντόσο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πόσο άτυχος πάντως είναι ο Όσκαρ Καρντόσο την φετινή σεζόν αποδεικνύεται από τα δύο σχεδόν πανομοιότυπα τελευταία (δεξιά) δοκάρια του, με εξίσου ισάριθμες εντυπωσιακές κεφαλιές. Με την ΑΕΚ πήγε δεξί δοκάρι και έξω (αν έμπαινε γκολ θα γινόταν ο ήρωας της πρόκρισης για τους “ερυθρόλευκους”) ενώ σήμερα με τον Παναιτωλικό πήγε δεξί δοκάρι και ασίστ στον Τσόρι για το 0-1.

Για την ιστορία τα δοκάρια του Καρντόσο την φετινή σεζόν: 3(1+2) με Παναιτωλικό και 1 με τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα – 2(1 +1) με τον Άρη, 1 με τον Ατρόμητο, 1 και με την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK