Μόνο ο Τσίπρας δεν έχει πάει Νέα Σμύρνη

Κατά καιρούς από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης σε επίσημα ματς του Πανιωνίου έχει περάσει το μισό υπουργικό συμβούλιο και έτσι προετοιμάζονται για επικείμενη άφιξη... Αλέξη Τσίπρα!

Συνεδρίαση της πολιτκκής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ,ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας,Δευτέρα 30 οκτωβρίου 2017  (EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
Συνεδρίαση της πολιτκκής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ,ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας,Δευτέρα 30 οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη) EUROKINISSI

Κατά καιρούς από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης σε επίσημους αγώνες του Πανιωνίου έχει περάσει το... μισό υπουργικό συμβούλιο.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς είναι σχεδόν μόνιμος θαμώνας. Ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας το ίδιο.

Συχνές εμφανίσεις επίσης έχει κάνει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης (είναι και το αντικείμενό του άλλωστε).

Την Κυριακή στο ματς του Ιστορικού κόντρα στην ΑΕΚ είχαμε και δύο νέες...αφίξεις. Τις πύλες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης πέρασαν ο Υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης αλλά και ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Επίσης στο γήπεδο ήταν και ο Γ.Γ. του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρης Κρέτσος, που φιλοξενήθηκε σε σουίτα φίλου του Πανιωνίου.

Πλέον στον Πανιώνιο προετοιμάζονται για επικείμενη άφιξη...Αλέξη Τσίπρα. Με τέτοιο ρεύμα που έχουν στο κυβερνών κόμμα, ποτέ δεν ξέρεις!

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK