Μώραλης, Μπέος και... Σταθόπουλος!

Δεν είναι μόνο ο Γιάννης Μώραλης και ο Αχιλλέας Μπέος οι άνθρωποι που προέρχονται από τον χώρο του ποδοσφαίρου και ανέλαβαν δημαρχιακούς θώκους μετά τις εκλογές 25ης Μαΐου. Σε αυτούς τους δύο προσθέστε και τον... Άρη Σταθόπουλο.

Μώραλης, Μπέος και... Σταθόπουλος!
INTIME SPORTS

Ο Άρης Σταθόπουλος διετέλεσε επί σειρά ετών (ως το 2012) ένας εκ των αντιπροέδρων της ΕΠΟ και εδώ και πάρα πολλά χρόνια (ως και σήμερα καθώς πρόσφατα επανεξελέγη) είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Γενικότερα, υπήρξε πανίσχυρος στον χώρο του ποδοσφαίρου και παραδοσιακά ήταν ένας από τους ανθρώπους που κινούσαν τα νήματα στην ΕΠΟ.

Στις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της 25ης Μαΐου, εξελέγη δήμαρχος Οιχαλίας (στη Μεσσηνία) με τον συνδυασμό "Δημοτική Υπέρβαση". Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε ποσοστό 53,25% (4.510) ψήφους αφήνοντας δεύτερη την Παναγιώτα Γεωργακοπούλου που έλαβε ποσοστό το 46,75%.

Γενικότερα σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής ηττήθηκε στον δεύτερο γύρο στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ενώ ο Θοδωρής Ζαγοράκης εξελέγη ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Από ανθρώπους του αθλητισμού, το υψηλότερο αξίωμα διεκδίκησε ο ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος ως γνωστόν ηττήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Α.Α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK