Μπάγεβιτς ή "Χ";

Μπάγεβιτς ή  "Χ";
Τελευταία γίνεται πολύς λόγος για το θέμα του Μπάγεβιτς στον Ολυμπιακό και επίσης αναρωτιούνται όλοι οι Ολυμπιακοί (όπως και εγώ) αν θα παραμείνει στην ομάδα του χρόνου.

Το ζήτημα πάντως αυτό δεν στηρίζεται απο το αν πάει καλά η ομάδα μέχρι το τέλος ή όχι. Ο Ολυμπιακός φέτος αν δεν βγει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τότε είναι πολύ γνωστό ότι θα χάσει αρκετά λεφτά. Αυτό σημαίνει πως πολύ ακριβούς παίχτες, δηλαδή "ονόματα", δύσκολα θα αγοράσει. Όπως και προπονητή ξένο για παράδειγμα. Το καλύτερο για τον Ολυμπιακό φέτος, είναι να κρατήσει τον Μπάγεβιτς, να πάρει έλληνες παίχτες να δέσει την ομάδα για ένα χρόνο, γιατί αλλιώς δεν μπορούμε να πάμε μπροστά.

Η ομάδα θέλει ανανέωση και αυτό γίνεται αν βγεί ο κ.Κόκκαλης και πει ότι του χρόνου ο Ολυμπιακός δεν πάει για τίτλο αλλά για χτήσιμο ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Η υπομονή όμως είναι άγνωστη λέξη στους φιλάθλους γενικότερα, αλλά αυτό πρέπει να γίνει διότι μόνο έτσι κάθε ομάδα με στόχους μπορεί να πάει μπροστά. Ο Μπάγεβιτς είναι γνωστό ότι μπορεί να βρει ταλέντα αλλά θα πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά γιατί όλα τα άλλα, ο Ολυμπιακός τα διαθέτει (γήπεδο, εγκαταστάσεις κτλ).

Αν όμως ο κ.Κόκκαλης αρκεστεί στο να πάρει παίχτες μόνο και μόνο για επιχειρησιακούς σκοπούς, τότε θα δούμε μία από τα ίδια όπως και φέτος.Νεανικό αίμα ασφαλώς και χρειάζεται, επίσης μεγάλοι παίχτες σαν τον Τζόρτζεβιτς θα πρέπει κάποτε να αποχωρήσουν με το κεφάλι ψηλά, και όχι να τον βλέπουμε να ταλαιπωρείται στο γήπεδο 90' λεπτά, από τα οποία θα αντέξει πλέον τα 60'. Τιμή στους μεγάλους παίχτες λοιπόν, γιατί η Νέα Ομάδα του Ολυμπιακού πρέπει να αρχίσει να δημιουργείται από αρχές Ιουνίου και όχι τέλη Αυγούστου.

Πίστωση χρόνου στον Μπάγεβιτς λοιπόν γιατί πρέπει να αλλάξει την ομάδα και θα το κάνει. Ποιός άλλος θα το κάνει? Να έρθει ξένος και να γεμίσουμε με κοινοτικούς? Υπομονή χρειάζεται και όχι πίεση. Έτσι δεν πήρε και το πρώτο του πρωτάθλημα απο τα 7 ο Ολυμπιακός? Επειδή ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός εκείνης της εποχής χτιζόταν απο την αρχή.
Έτσι πρέπει να γίνει και τώρα.

Δημήτριος Τριαντάφυλλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK