Μπέντο και Χάσι βρήκαν μαζί ομάδα!

Πέρασαν και οι δυο από τον Ολυμπιακό αφήνοντας πίσω τους... συντρίμμια. Αποχώρησαν με τον ίδιο τρόπο (απολύθηκαν) και πλέον βρήκαν... μαζί δουλειά με απόσταση όμως 8.211 χιλιομέτρων! Μπέντο και Χάσι βρήκαν ξανά... μεροκάματο.

Μπέντο και Χάσι βρήκαν μαζί ομάδα!
bento xasi

Το καλοκαίρι του 2016 ήταν κάπως... περίεργο για τον Ολυμπιακό, αφού αναγκάστηκε να αλλάξει τρεις προπονητές σε διάστημα ενός μήνα (και λίγο παραπάνω).

Η σεζόν ξεκίνησε με τον Μάρκο Σίλβα που τα... παράτησε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, συνεχίστηκε με τον Βίκτορ Σάντσεθ, που απολύθηκε μετά τον αποκλεισμό από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Χάποελ Μπερ Σεβά και συνεχίστηκε με τον Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος έχασε βασικούς παίκτες τον Γενάρη του 2017 ( Μιλιβόγεβιτς, Ομάρ, Ιντέγε) και σε κάθε αποτυχία το χρησιμοποιούσε ως δικαιολογία, ενώ τσακώθηκε με τους μισούς του ποδοσφαιριστές με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί στις αρχές Μαρτίου. Από τότε ο 48χρονος τεχνικός έμεινε στο... ράφι, μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου!

Η Τσονγκίνγκ Λιφάν από την Κίνα του έκανε... πρόταση και ο Μπέντο έγινε ο πρώτος Πορτογάλος προπονητής που κάθεται στον πάγκο της! Πάντως η συγκεκριμένη ομάδα δεν συγκαταλέγεται στις κορυφαίες της χώρας, όμως το χρήμα ρέει άφθονο, οπότε... πείσθηκε.

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

Την ίδια μέρα δημοσιεύματα από το Βέλγιο θέλουν έναν ακόμα πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να βρίσκει νέα στέγη και για την ακρίβεια αναφερόμαστε στην Γκενκ του Νίκου Καρέλη! Τα "στρουμφάκια" ( λόγω του χρώματος μπλε-άσπρο) πραγματοποιούν τραγική σεζόν, πέφτοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας, κάτι που σημαίνει εκτός μπαράζ τίτλου.

Έτσι, ο Άλμπερτ Στάουφενμπεργκ απολύθηκε μία... χιονισμένη μέρα και το πρώτο φαβορί για τη θέση του είναι ο Μπένσικ Χάσι! Ο Κοσοβάρος τεχνικός θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης, αφού γνωρίζει το πρωτάθλημα καλά και ταιριάζει στο αγωνιστικό προφίλ της Γκενκ.

Στην Ελλάδα πάντως ο Χάσι δεν άφησε... άριστες εντυπώσεις. Ναι μεν ο Ολυμπιακός μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως από εκεί και πέρα το χάος!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK