Μπες βγες

Μπες βγες

"Μην βγαίνεις ακόμα γιατί μπορεί να σε ξαναβάλει..."

"Να βγώ ή θα ξαναμπώ;"

"Μέσα έξω, μέσα έξω, κουράστηκα!"

"Τώρα παίζω ή είμαι στον πάγκο; Μπερδεύτηκα!"

"Εχω την εντύπωση πως ο Αλέφαντος δεν με χωνεύει..."
"Σκάσε και τρέχα..."

"Κάποιος πρέπει να με έχει καταραστεί..."

"Χιχιχι!..."



Η Γεροντοκόρη

Αθώος κυρ Αστυνόμε μου. Είναι αθώος ο δήμαρχος του Αλμυρού. Η κυρία τοναποπλάνησε. Δεν είδατε εκεί αλυσίδες και χειροπέδες που του έταζε για τηνθεσούλα; Ανθρωπος είναι και αυτός. Λύγισε. Θα μου πεις ήταν και 120 κιλά... Δενλυγίζει και εύκολα ... Οι χοντροί είναι ευαίσθητοι άνθρωποι και λίγα τα λόγιασας.

Να βοηθήσει μια οικογένεια να ορθοπηδήσει ήθελε ο δήμαρχος... ε ... χμ...να ορθοποδήσει ήθελα να πω. Γιατί πάνω από όλα είναι άνθρωπος. Η κυρία τιτα ήθελε τα ξενοδοχεία; Ο άλλος είναι άντρας, υπέκυψε ...δεν έχει πολλέςαντιστάσεις. Τι και πού έχει παιδιά και εγγόνια; Δεν πηδάνε δηλαδή οι άνω των55;

Είστε ρατσιστές και ντρέπομαι. Είναι ξεκάθαρη η αθωότητά του. Θα πήγαινες ναξενοπηδήξεις με σώβρακο ΜΙΝΕΡΒΑ; Μέχρι και το στρώμα θα σηκωνόταν να φύγει. Φοράς τα μποξεράκια σου τα πρόστυχα ή δεν φοράς και τίποτα γιατί στην βράσηκολλάει το σίδερο και πάς. Επίσης δεν πας και κάνεις μπάνιο εκεί. Είσαι από πρινμπανιαρισμένος, με τις κολόνιες σου, με τα παρφούμια σου, με τα αρώματά σου, μεσε περάσουν και για μπίχλη. Μετά κάνεις ένα ντους να φύγει ο έρωτας από πάνωσου. Ο άνθρωπος ήταν φανερό πως δεν πήγε στο ξενοδοχείο επί τούτου. Είχανχαλάσει κάτι μεντεσέδες και πήγε να τους δει. Δήμαρχος είναι, έχει ευθύνες.Αν πήγαινε και πήδαγε ένας κάτοικος του Αλμυρού, έπεφταν οι μεντεσέδες,πάθαινε αμνησία και διπλό κάταγμα κνήμης, όλοι θα κατηγορούσαν τον Δήμαρχο καιμετά την κυβέρνηση που δεν πήγε να τους λαδώσει.

Πέσατε να τον φάτε και αυτόν. Η άλλη δηλαδή είναι καλύτερη που του έλεγε τουσυνταξιούχου για παρτούζες και κόλπα; Τι να κάνει ρε αδέρφια; Αν δεν δεχότανε θατον λέγαμε και μαλάκα. Θα σου έλεγε δηλαδή εσένα μια γκόμενα για ακροβατικά καιταχυδακτυλουργικά και θα κοίταγες σαν τον χάνο. Όχι βέβαια ...Θα έβγαζες τονλαγό από το καπέλο και θα γινότανε του τσίρκο MEDRANO το κάγκελο, μέσα στοδωμάτιο.

Επίσης ο άνθρωπος το είπε ...παρτούζα με αγόρια με «χαλάει». Φαντάζομαι οΚούντος έχει πέσει σε μελαγχολία Είναι άντρας 100% ο Δήμαρχος. Καθαρόαιμοαρσενικό. Μόνο με γυναίκες παρτούζα. Πάλι σωστός ...Η νούμερο ένα φαντασίωσητων αντρών είναι να πάνε με δύο γυναίκες και σε αυτό δηλαδή πάλι μέσα είναι οάνθρωπος.

Εγώ τον παραδέχομαι. Εύγε! Θες κυρία μου δουλειά; Απόδειξη, Πώς θα σεπροσλάβω; Γουρούνι στο σακί θα πάρω; Φέρε ένα βιογραφικό και πάμε στοκοντινότερο ξενοδοχείο να ...πέσουν και οι υπογραφές. Επειδή δεν έκαναν όλοιοι Δήμαρχοι αυτό που έκανε ο ...αλμυρός, γεμίσαμε δημοτικούς υπαλλήλους πουπίνουν καφέδες και παίζουν τάβλι. Ασυνείδητοι!

Θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης γιατί εμένα ο δικός μας ο δήμαρχος ούτε στοφτύσιμο δεν με έχει. Ο Αντιδήμαρχος πάλι, με έχει χεσμένη. Οι δημοτικοίσύμβουλοι ούτε που με ξέρουν. Αίσχος! Σε μια γειτονιά ζούμε όλοι και να μηνγνωριζόμαστε; Μετά λένε αποξένωση. Να ακολουθήσουν όλοι το παράδειγμα του ...αλμυρού, να γίνει σύσφιγξη τωνσχέσεων μεταξύ των πολιτών και της δημοτικής αρχής. Να γίνουμε όλοι μιαοικογένεια, γιατί μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα τηςκαθημερινότητας.
Όλοι μια γροθιά αδέρφια. Πιάστε όλοι από ένα δωμάτιο και θα γίνει ο δήμος σας«πρώτο τραπέζι πίστα».

Κυρ Αστυνόμε, θέλετε να σας ξηγηθώ αλμυρό φυστίκι;



Με την υπογραφή...

Μητέρα: Γιωργάκη!! Τι κάνεις εκεί;;; Καπνίζεις;;;;
Γιος: Εεεε... ναι...
Μητέρα: Α, εντάξει. Κι εγώ νόμιζα ότι βλέπεις πορνοπεριοδικά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK