Μπηχτή Δημάτου στο post Καραπαπά!

Οι αντιδράσεις για την επικείμενη... ματαίωση της αναβολής του πρωταθλήματος προκάλεσαν ένα ακόμη επιθετικό-ειρωνικό ποστάρισμα από πλευράς Κ. Καραπαπά. Η αναφορά του όμως, στο Τσιγκρίνσκι έφερε την άμεση απάντηση του ομολόγου του στην ΑΕΚ, Α. Δημάτου. Η (διαδικτυακή) κόντρα και σε επίπεδο Διευθυντών Επικοινωνίας.

Μπηχτή Δημάτου στο post Καραπαπά!
karapapas dimatos

Το πρωτάθλημα που αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με την πυρκαγιά στο σπίτι του Μπίκα και από οτι φαίνεται τις τελευταίες ώρες θα συνεχιστεί κανονικά το τριήμερο(19-20-21 Νοεμβρίου), έχει ξεσηκώσει κάθε είδους αντιδράσεις. Από ΠΑΕ, ΜΜΕ, Θεσμούς καιSocial Media...

Το εντυπωσιακό είναι πως πλέον έχει ξεφύγει από το επίπεδο ανακοινώσεων ομάδων και δηλώσεων προέδρων και πάει σε επίπεδο Διευθυντών Επικοινωνίας. Αντί, λοιπόν, για Μαρινάκηςvs Mελισσανίδης προέκυψε σήμερα η διαδικτυακή κόντρα Κώστα Καραπαπά – Ανδρέα Δημάτου.

Προηγήθηκε το επιθετικό-ειρωνικό ποστάρισμα του Καραπαπά που ανέφερε τα εξής: “Κύριοι της FIFA και της UEFA εμείς συμφωνούμε ότι για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα πρέπει πρώτα να συμφωνήσουν οι γιατροί! Πάρτε πρώτα το report ότι είναι ΟΚ ο Λέτο, ο Τσιγκρίνκι και οι υπόλοιποι και ξεκινάμε! Αν φυσικά το επιτρέψουν και οι οπαδοί των μονίμως ηττημένων. Αφού δεν τους βολεύει ας μην ξεκινήσουμε. Έχουν τρελλαθεί και στις υπερωρίες τα γιουσουφάκια που έπαθαν υστερία στο άκουσμα της σέντρας... Ελλάς το μεγαλείο σου...“.

Για να ακολουθήσει η πιο σύντομη απάντηση, με την ξεκάθαρη μπηχτή του Ανδρέα Δημάτου, για τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που είχε χάσει ο Ολυμπιακός απο την ΑΕΚ. “Και για τον τελικό του κυπέλλου, πάντως, δεν περίμεναν τελικά να γίνει καλά ο Μάνταλος...”

News 24/7

24MEDIA NETWORK