Νάτχο-Βέρνμπλουμ 4 χρόνια πανηγύριζαν μαζί!

Για τέσσερα χρόνια μοιράζονταν τα ίδια τετραγωνικά στο γήπεδο, φορώντας την ίδια φανέλα. Πλέον ο ένας (Νάτχο) έγινε κάτοικος Πειραιά και ο άλλος ετοιμάζεται για Θεσσαλονίκη (Βέρμπλουμ). Τι έκαναν, όμως, ως συμπαίκτες στην ΤΣΣΚΑ οι δύο άσοι; Πόσες φορές πανηγύρισαν μαζί; Τι είχαν μοιραστεί στα social media; Το Contra.gr έχει το λαχταριστό ρεπορτάζ...

Νάτχο-Βέρνμπλουμ 4 χρόνια πανηγύριζαν μαζί!

Μπίμπαρς Νάτχο και Πόντους Βέρνμπλουμ δεν υπήρξαν απλά συμπαίκτες στη Ρωσία με την ΤΣΣΚΑ. Έχουν φάει με το κουτάλι τα ίδια τετραγωνικά στο γήπεδο, έπαιζαν ο ένας δίπλα στον άλλον, έχουν συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές πάνω στο χορτάρι με την φανέλα του συλλόγου της Μόσχας.

Νάτχο-Βέρνμπλουμ 4 χρόνια πανηγύριζαν μαζί!

Η ποδοσφαιρική τους μοίρα, ήθελε μετά από σειρά ετών στην ίδια ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα, ο ένας στον Πειραιά και ο άλλος στη Θεσσαλονίκη, αν τελικά ο Σουηδός αποδεχθεί τη σούπερ πρόταση του ΠΑΟΚ.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο Νάτχο αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ σε 147 παιχνίδια, με συγκομιδή 31 γκολ και 36 ασίστ. Ο Πόντους Βέρνμπλουμ αγωνίστηκε συνολικά σε 224 παιχνίδια με την ομάδα της Μόσχας. Πέτυχε 22 γκολ, μοίρασε 18 ασίστ.

Νάτχο-Βέρνμπλουμ 4 χρόνια πανηγύριζαν μαζί!

Οι δύο τους ουσιαστικά συμπλήρωναν ο ένας τον άλλο, παίζοντας στον άξονα, ο Σουηδός περισσότερο ως 6άρι και ο Ισραηλινός ως 8άρι. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ένας έφτιαξε τον άλλο μέσα στο παιχνίδι. Είναι πολύ χαρακτηριστικό το γκολ του Βέρνμπλουμ την Πρωταπριλιά φέτος κόντρα στη Ροστόφ, πρώην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη!

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Ροστόφ το σκορ 1-1 και ο Βέρνμπλουμ σκοράρει στο 75' έπειτα από υπέροχη ασίστ-λόμπα του Νάτχο. Λίγες ώρες αργότερα ο Νάτχο πόσταρε πανηγυρική φωτογραφία με τον Σουηδό κι έγραψε: "Μπορώ πάντα να ποντάρω πάνω σου φίλε μου. Σημαντική νίκη" . Για να απαντήσει ο Βέρνμπλουμ, ανταποδίδοντας τη φιλοφρόνηση: "Τέλεια πάσα"!

Τι "είδε" το WyScout

Το ότι ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο αποδεικνύεται κι από το WyScout.

Νάτχο-Βέρνμπλουμ 4 χρόνια πανηγύριζαν μαζί!

Ο Νάτχο έγραψε σχεδόν διπλάσιες πάσες από τον Βέρνμπλουμ (67 μ.ο. ανα παιχνίδι, έναντι 36 μ.ο. ανα παιχνίδι).Ο Βέρνμπλουμ είχε περισσότερες μονομαχίες με τη μπάλα στα πόδια (22 μο. ανα παιχνίδι έναντι 15 μ.ο. ανα παιχνίδι). Μαζί είχαν συνολικά μ.ο. οκτώ κλεψίματα και 20 ανακτήσεις της μπάλας, εκ των οποίων οι μισές στο δεύτερο μισό του γηπέδου.

Νάτχο-Βέρνμπλουμ 4 χρόνια πανηγύριζαν μαζί!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η αξία του 30χρονου Νάτχο υπολογίζεται στα 4,8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ του Βέρμπλουμ (32 ετών) στα 6,5. Ο Ισραηλινός, νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, είχε εκτοξεύσει την τιμή του στα 14 εκατομμύρια τον χειμώνα του 2015, ενώ ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ, Βέρνμπλουμ, είχε ανώτατη τιμή τα 10, σύμφωνα με το "Transfermarkt". Ο πρώτος έχει 48 συμμετοχές με το Εθνόσημο (ένα γκολ) και ο δεύτερος 51 (2 γκολ).

Νάτχο-Βέρνμπλουμ 4 χρόνια πανηγύριζαν μαζί!

Το αν ο Βέρνμπλουμ ζήτησε και τη γνώμη του Νάτχο για τον ΠΑΟΚ, δεν το γνωρίζουμε, αλλά λογικά θα το μάθουμε στο εγγύς μέλλον. Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι ότι οι δύο παλιόφιλοι θα συνεχίσουν να τα λένε και στην Ελλάδα παρότι θα τους χωρίζουν καμιά 500αριά χιλιόμετρα.

Στη διάρκεια της περσινής σεζόν, αμφότεροι έβαλαν από ένα γκολ σε βάρος της ΑΕΚ, ο Βέρνμπλουμ στο 0-2 του ΟΑΚΑ και ο Νάτχο στο 1-0 της Μόσχας. Συνολικά ο Νάτχο έπαιξε πέρυσι με την ΤΣΣΚΑ σε 44 ματς όλων των διοργανώσεων (5 γκολ, 7 ασίστ), ενώ ο Βέρνμπλουμ σε 37 (8 γκολ, 4 ασίστ). Aποχώρησαν... παρέα ως ελεύθεροι. Για να δούμε τι θα κάνουν και στην Ελλάδα. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον...

News 24/7

24MEDIA NETWORK