Nauru : game, set and match!

Nauru : game, set and match!

Μετά την πετυχημένη μου εμφάνιση σε διάφορα debates, σε αθλητικές εκπομπές και τα χαριτωμένα entries στο προσωπικό μου ημερολόγιο, παρουσιάζω στην συγκεκριμένη στήλη την συνέχεια της προεκλογικής μου εκστρατείας.

Οικονομία : To κράτος θα μετατραπεί σε φορολογικό παράδεισο με μηδαμινό συντελεστή για την πρώτη εγγεγραμένη Α.Ε. Κατά μακιαβελική σύμπτωση, η πρώτη ΑΕ θα είναι το νέο κράτος NAURU Ltd. Mε μηδενική φορολογία για την κερδοφορία, θα αρχίσω τον αλόγιστο δανεισμό κεφαλαίων από τις διάφορες τράπεζες.Θα κάνω αίτηση μέλους για εισαγωγή στην ΕΕ και στις ΗΠΑ.

Είναι ευνόητο ότι θα υιόθετησω την αλύγιστη και αδιάβλητη ελληνική νομοθεσία με γνώμονα το περίφημο άρθρο 44 περί ρύθμισεις χρεών. Παράλληλα, θα διεκδικήσω τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες με leasing, επιχειρώντας να δωροδωκήσω τους άμεμπτους Αθανατους. Θα χρησιμοποίησω τους χώρους του Σίδνευ και της Αθήνας με εθελοντές από την Ινδία και την Ταιβάν. Θα διαχειριστώ τα έσοδα για την ανάπτυξη της οικονομίας με μεταγραφές βόμβες. Διοικητής Κεντρικής Τράπεζας Nauru- Alan Greenspan. Διευθυντής Νομισματικής Πολιτικής George Soros. Διευθυντής Επενδύσεων Warren Buffet.

Οι πολίτες- όλοι εργαζόμενοι στο δημόσιο φορέα- θα λάβουν υψηλούς μισθούς,stock options και αλόγιστα δάνεια με στόχο την δημιουργία υπέρογκου χρέους. Το συγκεκριμένο χρέος θα το κληροδοτήσω στην επόμενη κυβέρνηση όταν θα έχω αποσυρθεί στο ιδιωτικό νησί του Richard Branson. Ο Richard Branson και ο Roman Abramovich θα αναλάβουν – λόγω αξιοκρατικών και μόνο κριτηρίων- να χρηματοδοτήσουν την πολιτική μου καμπάνια.

Αθλητισμός: Με πρότυπο τον επαγγελματικό ελληνικό αθλητισμό, θα μετατρέψω τον Naurico αθλητισμό σε ένα εργοστάσιο βίας, εισαγόμενων μεταλλίων και λογιστικού γολγοθά. Οι επαγγελματικές ομάδες θα χρηματοδοτούνται απευθείας από τους εργαζόμενους με ειδικό φόρο. Θα δημιουργήσω περισσότερες επιτροπές από τους πολίτες και θα απαγορέψω την μετακίνηση των ομάδων. Τα πρωταθλήματα ποδσφαίρου και μπάσκετ θα διεγάγονται σε internet cafes χρησιμοποιώντας ανάλογες εκδόσεις championship managers. H μοναδική μας επαγγελματική ομάδα, Nauru Prisoners, ιδιοκτησίας μου, θα κάνει αίτηση συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δηλώνοντας ώς έδρα το Ισραήλ. Η εθνική μας θα αποτελείται μόν α΄πο nauroποιημένους ξένους με στόχο τις συνεχείς διακρίσεις.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες Naurites που με στήριξαν από την πρώτη στιγμή που κατέθεσα στον λογαριασμό τους το συμφωνημένο ποσό και δεσμεύομαι να επανέλθω δριμύτερος εντός της εβδομάδας. Δεσμεύομαι να τα έχω ξεχάσει όλα αυτά, 1 nanosecond μετά το κλείσιμο της κάλπης.

Για την ώρα εμπιστευτείτε τον σοφό μου τοίχο που παραφράζει τον θείο Αλμπερτ σχετικά με τις αξίες: “ Οχι όλα που μπορούν να μετρηθούν μετράνε και όχι όλα που μετράνε μπορούν να μετρηθούν.»


News 24/7

24MEDIA NETWORK