Νέα προκλητική ανάρτηση από Βράνιες στο instagram!

Για ακόμη μια φορά ο αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, προκαλεί με την ανάρτησή του στο instagram. Δείτε την PHOTO που ανέβασε, αλλά και το κείμενο που έγραψε.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όγκνιεν Βράνιες φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό από την προηγούμενη ανάρτησή του που σχολιάστηκε και... ξαναχτύπησε στο instagram.

Το Φεβρουάριο, πάλι πριν από ματς με τον Ολυμπιακό είχε ανεβάσει μια παραλλαγή της διάσημης εικόνας από τραγούδι των Iron Maiden 'The Reincarnation of Benjamin Breeg' για να δηλώσει ότι είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η εικόνα όμως απεικόνιζε τον Eddie με σημαία της ΑΕΚ να... κηδεύει την Θύρα 7! Στη συνέχεια αφού του έβαλε... χέρι η ΑΕΚ, ο Βράνιες έσβησε τη φωτογραφία και απολογήθηκε.

Νέα προκλητική ανάρτηση από Βράνιες στο instagram!
vranies post

Ωστόσο, να τος πάλι! Μία ημέρα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (νίκη με 2-1), ο Βράνιες ανέβασε στο instagram φωτογραφία του από το παιχνίδι που πιάνει το κεφάλι του Σεμπά και από κάτω έγραψε στα ελληνικά: "Μην κλαις μικρούλα μου".

Νέα προκλητική ανάρτηση από Βράνιες στο instagram!

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το δεύτερο... επεισόδιο των δυο τους. Είχε προηγηθεί αρχικά η τρικλοποδιά του παίκτη του Ολυμπιακού στον Σέρχιο Αραούχο μετά το 2-1, με τον Βράνιες να τρέχει και να... κολλάει το πρόσωπό του πάνω στον αντίπαλό του ζητώντας του τα ρέστα. Έτσι λοιπόν φτάσαμε στη συγκεκριμένη φωτογραφία του Βράνιες.

Βέβαια λίγο αργότερα και μετά τον ντόρο που προκάλεσε, ο παίκτης της Ένωσης διόρθωσε το ποστάρισμά του και έγραψε "Μην κλαις μικρέ μου". Πάντως σύμφωνα με τους "κιτρινόμαυρους" έφταιγε ο κορέκτορας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK