Είναι δυνατόν; Στα 25 ευρώ το εισιτήριο στη Λευκάδα!

Φαίνεται πως η δίοικηση της πρωτάρας στην Stoiximan.gr Basket League, Δόξας Λευκάδας μπέρδεψε την διοργάνωση με αυτή του ΝΒΑ.

Είναι δυνατόν; Στα 25 ευρώ το εισιτήριο στη Λευκάδα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ειδάλλως δεν εξηγείται το πως όρισε εισιτήριο με γενική τιμή 25 ευρώ στην Ελλάδα της κρίσης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Συνεπώς δικαιολογημένα σε ένα αγώνα που έπρεπε να είναι γιορτή για τον κόσμο του νησιού αφού είναι ο πρώτος στην ιστορία της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια,δεν βρέθηκαν με αντίπαλο μάλιστα τον ΠΑΟΚ περισσότεροι από 300 φίλοι του αθληματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εισιτήριο 10 ευρώ μάλιστα υπήρχε και για παιδιά μέχρι 12 ετών και είναι άξιον απορίας τι περιμένουν στη δίοικηση της ΚΑΕ.

Ακόμα και πέρσι δεν μάζευαν πολύ κόσμο, η ομάδα φέτος παίζει στα μεγάλα σαλόνια και 25 ευρώ εισιτήριο δεν έχουν ούτε καν οι"αιώνιοι" στην Ευρωλίγκα! Δηλαδή με τον Ολυμπιακό στο επόμενο παιχνίδι θα το πάνε 50ρικο;

Σε μια εποχή που ο κόσμος δεν πήγαινε καν στο γήπεδο σε καλές οικονομικά στιγμές και θα έπρεπε λόγω κρίσης να πέσουν οι τιμές, η Δόξα Λευκάδας την ...είδε ΝΒΑ και λογικότατα η τοπική κοινωνία τής γύρισε την πλάτη...!

Σ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK