Ο άνθρωπος που θα έφερνε τον Οκάκα στον Ολυμπιακό έπιασε δουλειά στη Νότιγχαμ

Ο άνθρωπος, πίσω από τον Οκάκα και την Γουότφορντ που προσπάθησε να κάνει τη... βρώμικη δουλειά για να έρθει ο Ιταλός στον Ολυμπιακό, είναι ο νέος τεχνικός - αθλητικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο άνθρωπος που θα έφερνε τον Οκάκα στον Ολυμπιακό έπιασε δουλειά στη Νότιγχαμ

Τι σχέση μπορεί να έχουν ο Λουκ Ντάουλινγκ, ο Στέφανο Οκάκα, ο Γιάννης Βρέντζος, ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ; Σας μπερδέψαμε; Εξηγούμεθα...

Πρώτον: Ο Λουκ Ντάουλινγκ είναι από σήμερα (8/2) ο νέος τεχνικός - αθλητικός διευθυντής της Νότιγχαμ Φόρεστ, θέση η οποία είχε μείνει κενή από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν αποχώρησε ο Φρανκ ΜακΠάρλαντ από την Φόρεστ.

Ο Ντάουλινγκ μέχρι τον Αύγουστο του 2017 ήταν τεχνικός - αθλητικός διευθυντής της Γουότφορντ, την οποία μάλιστα είχε βοηθήσει για να ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ, παίρνοντας σημαντικούς παίκτες που ενίσχυσαν το ρόστερ.

Δεύτερον: Όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο Στέφανο Οκάκα ήταν ο επιθετικός που προσπαθούσε να φέρει στο λιμάνι ο Ολυμπιακός, ικανοποιώντας την επιθυμία του νέου προπονητή Όσκαρ Γκαρθία. Μία πληροφορία που ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ωστόσο ο δανεισμός του Ιταλού χάλασε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στις 31 Ιανουαρίου. Ο λόγος; Η άρνησή του να αφήσει την Αγγλία και να έρθει στην Ελλάδα!

Τρίτον: Ο Ντάουλινγκ, λόγω των γνωριμιών του τόσο και κυρίως με την Γουότφορντ όσο και με τον Οκάκα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να γίνει όλη η προεργασία γι' αυτή τη μετακίνηση, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο τα νέα του αφεντικά Μαρινάκη - Βρέντζο.

Καθόλου τυχαίο δεν ήταν λοιπόν ότι η διοίκηση της Γουότφορντ έδωσε το "ok" για τον δανεισμό, αλλά όλοι υπολόγιζαν χωρίς τον 28χρονο φορ που απέρριψε την ερυθρόλευκη προοπτική. Ο Ιταλός προτίμησε να μείνει στο Νησί και την Γουότφορντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK