Ο Αυλωνίτης δεν πήρε το νούμερο που είχε στον Ολυμπιακό

Ποιον αριθμό επέλεξε στη φανέλα του το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού αυτός που δεν πήρε αν και ήταν διαθέσιμο.

Ο Αυλωνίτης δεν πήρε το νούμερο που είχε στον Ολυμπιακό

Απ' την περασμένη Δευτέρα (11/9), όταν και υπέγραψε ως ελεύθερος συμβόλαιο δύο ετών με τον Παναθηναϊκό, η μοναδική "εκκρεμότητα" που αφορούσε τον Τάσο Αυλωνίτη, ήταν ο αριθμός που θα επέλεγε στη φανέλα του.

Ο 27χρονος αμυντικός αποφάσισε να πάρει το Νο "15", που φορούσε την τελευταία τριετία ένας παίκτης που αποχώρησε στο τέλος του εφετινού καλοκαιριού, ο τζέντλεμαν Λουκ Στιλ. Έναν αριθμό μάλιστα που δεν είχε φορέσει ποτέ έως τώρα στην καριέρα του.

Στον Ηλυσιακό, στο Αιγάλεω, στην Καβάλα και τον Πανιώνιο είχε επιλέξει το "5", στον Ολυμπιακό είχε το "24", στη Στουρμ Γκρατς το "4" και στη Χαρτς το "12".

Εξ αυτών, το "4" το φοράει εδώ μία τετραετία στους "πράσινους" ο Κουτρουμπής, το "5" το έχει από πέρσι ο Ρέις, ενώ το "12" και το "24" μολονότι ήταν κενά δεν τα διάλεξε.

Ενδεχομένως επειδή ακριβώς θέλει να κάνει ένα συνολικό restart στην καριέρα του, ο Ελληνας στόπερ αποφάσισε να πάρει έναν εντελώς καινούργιο αριθμό για να αλλάξει και το... γούρι.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK