"Ο Χατζηισαϊας είναι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ"

Ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Χατζηισαϊα, Τάσος Δανιάς, βάζει τέλος στα σενάρια εμπλοκής του Έλληνα αμυντικού με τη μεταγραφή του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ.

"Ο Χατζηισαϊας είναι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ"

Το σίριαλ αναφορικά με την απόκτηση του Φερνάντο Βαρέλα από τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται και όπως φαίνεται θα συνεχίζεται από τη στιγμή που υπάρχει ο... Τζίτζι Μπεκάλι.

Ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη των ανθρώπων του Δικεφάλου για να αφήσει τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό, ενώ πρόσφατα φέρεται να έβαλε και τον... Χατζηισαϊα στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Ρουμανίας, ο Μπεκάλι είπε ότι συμφώνησε με τον Δικέφαλο για τον Βαρέλα έναντι 1 εκ. ευρώ συν τον Δημήτρη Χατζηισαϊα με τη μορφή δανεισμού.

Λίγο αργότερα, η πλευρά του Έλληνα αμυντικό φρόντισε να βάλει τέλος στα σενάρια που ήδη κυκλοφορούν και τον θέλουν να πηγαίνει στη Στεάουα.

Είναι αστεία, ο Δημήτρης είναι αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Τάσος Δανιάς, έβαλε τέλος στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ξεκαθαρίζοντας πως ο Χατζηισαϊας είναι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. "Θεωρούμε αστεία αυτά που ειπώθηκαν", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Δανιάς σε επικοινωνία που είχε το Contra.gr μαζί του και συνέχισε: "Ο Δημήτρης είναι ένα απ' τους καλύτερους Έλληνες αμυντικούς. Οτιδήποτε αφορά το μέλλον θα το αποφασίσουμε από κοινού και κατά βάση ο ίδιος. Ο Δημήτρης αυτή η στιγμή είναι αφοσιωμένος στην προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ".

Από κει και πέρα, οι πληροφορίες λένε ότι ο Φερνάντο Βαρέλα αναμένεται Δευτέρα ή Τρίτη στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις, ενώ όπως καταλαβαίνετε και από τις δηλώσεις του μάνατζέρ του, θέμα με τον Χατζηισαϊα δεν υπάρχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τελειώνει ο Μακ από τον ΠΑΟΚ
Τσακαλέας: Το πρώτο like

News 24/7

24MEDIA NETWORK