Ο διάλογος Μελισσανίδη–Αραβίδη και ο... Μάτσας

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έμαθε τι ειπώθηκε στα Σπάτα μεταξύ του αφεντικού της ΑΕΚ και της (πρώην)μεγάλης συμπαθείας του. Το "βαρύ πεπόνι", η "κατάσταση που δεν ισιώνει" , αυτός "που δεν τα μετέφερε σωστά" αλλά και τα πικρόχολα σχόλια για τα "γκονγκρατσουλεισονς" στον Γιόχανσον.

Ο διάλογος Μελισσανίδη–Αραβίδη και ο... Μάτσας

Κατά την... επίσκεψή του στα Σπάτα μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να είπε τους παίκτες “μαλα..ς” επειδή βγάζουν φωτογραφίες τα μούτρα τους ( όπως ακούστηκε- γράφτηκε και δεν διαψεύστηκε απο την ΠΑΕ ΑΕΚ) αλλά ονομαστικά αναφέρθηκε μόνο σε δύο. Στον Γιάκομπ Γιόχανσον που έδωσε συγχαρητήρια και στον Χρήστο Αραβίδη που του τα είχε...μαζεμένα (όπως φάνηκε) από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τα “κιτρινόμαυρα” αποδυτήρια, ο "τίγρης" αρχικά είπε στον διεθνή επιθετικό: "Ρε Αραβίδη γιατί στην Τούμπα το έπαιζες βαρύ πεπόνι όταν μπήκες αλλαγή;"!! Βέβαια την συγκεκριμένη συμπεριφορά τις επόμενες ημέρες του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη και ο Μοράις, κάνοντας τις σχετικές παρατηρήσεις και ομιλία.

Εκείνο πάντως που είχε ενοχλήσει ακόμη περισσότερο τον Μελισσανίδη ήταν αυτό που του μετέφερε αυτήκοος μάρτυρας ενός περιστατικού που συνέβη στο αεροδρόμιο “ Μακεδονία” και το... θυμήθηκε προχθές πηγαίνοντας στα Σπάτα.

“Σε ρώτησε ένας οπαδός στο αεροδρόμιο στην Θεσσαλονίκη αν πιστεύεις πως μπορεί η ομάδα να ισιώσει την κατάσταση. Και εσύ του απάντησες πως η κατάσταση δεν ισιώνει με τίποτα με αυτούς που έχουμε...” τα λεγόμενα του Μελισσανίδη στον Αραβίδη. Με τον τελευταίο πάντως να το αρνείται ενώπιον όλων : "Δεν στα μετέφεραν σωστά, πρόεδρε. Τέτοια ατάκα δεν βγήκε από το στόμα μου"!

Με τον "τίγρη" πάντως να υπερθεματίζει πως ο διάλογος έγινε μπροστά σε πολύ κόσμο στο "Μακεδονία", ακόμη και σε άτομα που δουλεύουν για την ΑΕΚ και βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στα Σπάτα ( κατά άλλους πάντως δεν είχε πρόβλημα να αποκαλύψει και το όνομα που του "μετέφερε" την απάντηση του Αραβίδη).

Το πόσο... ωραία είναι η ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα αποδεικνύεται κι από κάποια (εκ των υστέρων) σχόλια παικτών πως κι άλλοι είναι διεθνείς αλλά ο Μελισσανίδης δεν μπήκε στον... κόπο στο παρελθόν να τους δώσει συγχαρητήρια, όπως συνέβη με τον Γιόχανσον...

Όσον αφορά στον Αραβίδη μπορεί πλέον να συγκαταλέγεται στις... πρώην "μεγάλες συμπάθειες" του Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά αυτοί που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα στην ΑΕΚ, υποστηρίζουν πως ο διεθνής επιθετικός σταθερά πολύ καλή σχέση είχε και έχει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τελευταίος του αναγνωρίζει πόσο σημαντικός ήταν ο Αραβίδης για την ΑΕΚ στις δύσκολες εποχές, της επιστροφής της στα σαλόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τελειώνει με Λέσκοτ, σβήνει τη φωτιά με Αραβίδη