Ο διεθνής Ελβετός του Ολυμπιακού, ο Μολέντο και το ταξίδι Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός "τσέκαρε" παίκτη της Ριέκα, διεθνή Ελβετό στη λίστα του, ενώ στον Παναθηναϊκό φοβούνται για μπάσιμο του ΠΑΟΚ σε αμυντικό που δεν έχει υπογράψει ακόμη το νέο του συμβόλαιο με τους "πράσινους". Τα καλύτερα του αθλητικού Τύπου στο... πιάτο σας.

Ο διεθνής Ελβετός του Ολυμπιακού, ο Μολέντο και το ταξίδι Μαρινάκη

Ο ΓΚΑΒΡΑΝΟΒΙΤΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Στη "ΓΑΤΑ" και συγκεκριμένα στη στήλη του "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗ" αποκαλύπτεται το θέμα Γκαβράνοβιτς-Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας αποκόμισαν θετικές εντυπώσεις από τον επιθετικό της Ριέκα και τον έβαλαν στη λίστα τους. Το ίδιο έχει συμβεί και με τον Κριστιάν Γκανέα. Ο Ρουμάνος σκόραρε στο 1-1 με τη Δανία και μανατζερικές πηγές αναφέρουν ότι τον παρακολουθούσε σκάουτ των "ερυθρόλευκων".

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Σύμφωνα με τη "Live Sport" στον Παναθηναϊκό βάζουν μπρος τις διαδικασίες για να οριστικοποιήσουν την παραμονή του Μολέντο στην ομάδα μέχρι το 2020. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει προφορικά με τους "πράσινους" ωστόσο μέχρι να γίνει η τελική κουβέντα με τον εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου αμυντικού τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο. Ο ΠΑΟΚ, πάντως, έστω κι έχει αποκτήσει τον Ζαμπράνο, πάντα έχει στραμμένη την προσοχή του στον σκληροτράχηλο αμυντικό από τη Βραζιλία.

ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

H "Live Sport" αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει κόντρα στον Πανιώνιο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός έρχεται... αγριεμένος από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα, αφού χάρη στις εμφανίσεις του διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στον Ολυμπιακό στο ματς της Νέας Σμύρνης. Θα τα καταφέρει; Ο Λεμονής ξέρει...

Ο "ΕΞΤΡΑ" ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΑ

Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στο "Καμπ Νόου". Ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων" όπως αναφέρει ο "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ" θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Καταλονίας για να δει το ματς και να συναντηθεί μ' έναν παλιό του γνώριμο, τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK