Ο Δώνης, ο Μήτρογλου και η... coca cola

Ο Γιώργος Δώνης και ο Κώστας Μήτρογλου αν και συνεργάστηκαν μόλις ένα χρόνο (τη σεζόν 2011-2012) έβγαλαν χημεία. Ιδού μία ιστορία που αφήγηθηκε ο Ελληνας τεχνικός για το "Μητρογκόλ".

Ο Δώνης, ο Μήτρογλου και η... coca cola
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο περιθώριο της παρουσίας του στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ την Παρασκευή, ο Γιώργος Δώνης αποκάλυψε και μία ωραία ιστορία με τον Κώστα Μήτρογλου η οποία δείχνει τον αυθορμητισμό του μεγάλου Ελληνα φορ.

Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε: "Ολοι οι ποδοσφαιριστές είναι μεγάλα παιδιά. Θα σας πω μία ιστορία με τον Μήτρογλου. Λίγο πριν παίξουμε στον Ατρόμητο τον τελικό του 2012 με τον Ολυμπιακό έχουμε ένα ματς με τον Λεβαδειακό στη Λειβαδιά. Ο Κώστας μπαίνει αλλαγή, σκοράρει, το ματς λήγει 2-2. Στα αποδυτήρια, όπως το συνηθίζαμε, είχαμε πίτσες για να παίρνουν οι παίκτες άμεσα υδατάνθρακες.

Ολοι κάθισαν και έφαγαν. Ο Μήτρογλου έκανε μπάνιο, πήρε την πίτσα παραμάσχαλα και βγήκε προς τα έξω. Του λέω "Κώστα που πας;" Και μου απαντάει: "Κόουτς δεν μπορώ να φάω πίτσα χωρίς να έχω coca-cola! Να σταματήσουμε κάπου να πάρω μία;" Με αγαπάει πολύ ο Κώστας και ακόμα με συμβουλεύεται. Και εγώ τον αγαπώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK