Ο Εμπαπέ μπήκε για τα καλά στο νέο του ρόλο και έγινε... Άραβας!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ το καλοκαίρι απέρριψε την Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη των... Αράβων της Παρί Σεν Ζερμέν και όπως θα δείτε στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, έχει μπει για τα... καλά στο νέο του ρόλο. Φόρεσε την παραδοσιακή ενδυμασία και έγινε... Άραβας.

Ο Εμπαπέ μπήκε για τα καλά στο νέο του ρόλο και έγινε... Άραβας!

Στο Κατάρ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Παρί Σεν Ζερμέν, κάνοντας προετοιμασία ενόψει της διακοπής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι αστέρες της γαλλικής ομάδας δεν σταματούν να ανεβάζουν στο instagram φωτογραφίες από τα μέρη που βλέπουν, από τα αξιοθέατα, τις προπονήσεις τους, ακόμη και τις... τρέλες τους.

Σε μία από αυτές, ο νεαρός επιθετικός, Κιλιάν Εμπαπέ, που αγωνίζεται από το καλοκαίρι ως δανεικός στην Παρί από τη Μονακό (τυπικά γιατί η Παρί συμφώνησε στα 180.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της), αποφάσισε να κάνει το χατίρι των Αράβων του συλλόγου.

Τι ακριβώς έκανε; Φόρεσε το παραδοσιακό καφτάνι και τη μαντίλι στο κεφάλι και έγινε κι αυτός... Άραβας!

Προφανώς ο 19χρονος Γάλλος, ο οποίος απέρριψε το καλοκαίρι το "κλαμπ που αγαπούσε από παιδί", όπως έλεγε, τη Ρεάλ Μαδρίτης, είπε να μπει για τα καλά στο νέο του ρόλο.

Πώς σας φαίνεται;

News 24/7

24MEDIA NETWORK