Ο Φεγκουλί, ο Ολυμπιακός και η Ντιναμό

Έχει προταθεί ο Γαλλοαλγερινός εξτρεμ στους "ερυθρόλευκους" κι από ποιο... κανάλι; Τι λένε στην Γαλατά για την υπόθεση και γιατί "εμπλέκουν" την ελληνική ομάδα σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Ντιναμό Κιέβου; Τα... τρελά λεφτά του συμβολαίου του και ο ρόλος του Τερίμ. Όλο το παρασκήνιο στο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

West Ham's Sofiane Feghouli, left, challenges for the ball with Manchester City's Gael Clichy during the FA Cup third round soccer match between West Ham United and Manchester City at the London stadium in London, Friday, Jan. 6, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Σοφιάν Φεγκουλί AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έψαξε... εκτενώς την υπόθεση Σοφιάν Φεγκουλί και έχει ενημέρωση από... πρώτο χέρι, μέσα από τη Γαλατασαράι!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1.Οι καθαρές ετήσιες αποδοχές του Φεγκουλί στην Γαλατά ανέρχονται σε 3.850.000 ευρώ!!! Επίσης, έχει μπόνους 200.000€, αν παίξει στο Champions League και 100.000 για το Europa League. Και το συμβόλαιό του είναι τόσο ισχυρό,που λήγει το 2022!!!

2. Στη Γαλατα πιέζονται για πωλήσεις. Εδώ έφυγε ο Γκομίς, που ήταν πρώτος της σκόρερ και πήγε με 14 εκατ. στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας. Ο Φεγκουλί είναι από τους επικρατέστερους να αποχωρήσουν τις επόμενες ημέρες από το ρόστερ της, αφού δεν έκανε σπουδαία σεζόν σε συνδιασμό με το... τρελό συμβόλαιο που έχει..

3. Τα τελευταία 24ωρα όντως από Τουρκία μεριά γράφεται για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σοφιάν Φεγκουλί. Ποια είναι η αλήθεια; Η Γαλατά είναι εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις με την Ντιναμό Κιέβου και περισσότερο ο... Ολυμπιακός χρησιμοποιείται από τους Τούρκους ως πίεση προς τους Ουκρανούς προκειμένου να κλείσει το deal παραχώρησης του.

4. Σύμφωνα με την τουρκική πιάτσα agents, ο πρώην εξτρέμ των Γουέστ Χαμ και Βαλένθια προτάθηκε από Έλληνα ατζέντη στους "ερυθρόλευκους" κι αυτή από την πλευρά τους... ρώτησαν για τα επιμέρους στοιχεία της υπόθεσης. Μιλάμε για το ίδιο μανατζερικό Κανάλι που είχε πάει πέρσι τον Φεγκουλί από τη Γουέστ Χαμ στη Γαλατά, εκμεταλλευόμενο την παρουσία στις δυο ομάδες των Κροατών Μπίλιτς και Τούντορ!

5. Στο δια ταύτα: οι άκρες με τον Πειραιά υπάρχουν, λοιπόν, αλλά είναι υπερβολικά τα λεφτά του συμβολαίου του, όχι μόνο για ελληνική ομάδα αλλά για οποιαδήποτε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK