Ο Φουρτάδο... τσαφ! (VIDEO)

Ο Φουρτάδο θέλει να ξεχάσει την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ θέλει να ξεχάσει τον Φουρτάδο. Η μοίρα όμως τους φέρνει αντιμέτωπους…

Ο Φουρτάδο... τσαφ! (VIDEO)

Μαζί με τον Παναιγιάλειο η ΑΕΚ υποδέχεται και έναν παλιό γνώριμο τη Δευτέρα στην Καλογρέζα. Μπορεί το άκουσμα του ονόματος του Εμίλιο Φουρτάδο να μην φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις στην ευρύτερη κοινωνία της "Ένωσης" καθώς είναι κοινώς αποδεκτό πως ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι που πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας του Αιγίου αποτελεί μία από τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές στη σύγχρονη ιστορία των "κιτρινόμαυρων".

Ο Φουρτάδο αποκτήθηκε από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2013 κατόπιν εισήγησης του Βαγγέλη Βλάχου έχοντας σημειώσει 22 γκολ σε 34 αγώνες στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τη φανέλα της Παναχαϊκής, ωστόσο στην "Ένωση" η παρουσία του ήταν απογοητευτική στα όρια της… κατάθλιψης. 1 γκολ σε 18 αγώνες, μηδέν επαφή με την πραγματικότητα και καμία αιτία για να τον θυμάται κανείς θετικά στην πιο καταστροφική -λόγω του υποβιβασμού- χρονιά της Ιστορίας της ΑΕΚ. Η… σατανική σύμπτωση της απόκτησης Φουρτάδο από τον Παναιγιάλειο είναι το γεγονός ότι ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι αντικατέστησε στην ομάδα του Αιγίου ένα άλλο μέλους του πιο… καταραμένου "κιτρινόμαυρου" ρόστερ: Τον Νίκο Κατσικοκέρη.

Highlight της παραμονής του στην ΑΕΚ το μοναδικό γκολ που σημείωσε σε έναν αγώνα με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ", ένα επεισόδιο που είχε με μερίδα οργανωμένων κατά τη διάρκεια της κατάληψης στα Σπάτα που είχε αποτέλεσμα να αποχωρήσει κυνηγημένος από το προπονητικό κέντρο σε μία στιγμή απείρου κάλλους και η… συμμετοχή του στο βίντεο κλιπ που ακολουθεί λόγω της ευχέρειάς του στο "τσαφ"!

Α.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK