O Φροξυλιάς... σακάτεψε τον Μαντούκα! (VIDEO)

Με ένα σκληρό μαρκάρισμα από πίσω ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Δημήτρης Φροξυλιάς τραυμάτισε σοβαρά τον Γκουστάβο Μαντούκα.

O Φροξυλιάς... σακάτεψε τον Μαντούκα! (VIDEO)

Ο Γκουστάβο Μαντούκα τραυματίστηκε σοβαρά στην Κύπρο μετά από σκληρό μαρκάρισμα από τον άλλοτε παίκτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Φροξυλιά. Οι δύο πρώην παίκτες της «Ένωσης» συναντήθηκαν στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ Λάρνακας για το κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο -επίσης πρώην παίκτης της ΑΕΚ- Νίκος Εγγλέζου δέχτηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα με αποτέλεσμα να… εκνευριστεί ο νυν συμπαίκτης του στην ΑΕΚ Λάρνακας, Δημήτρης Φροξυλιάς και να ξεσπάσει πάνω στον Γκουστάβο Μαντούκα! Ο Φροξυλιάς με ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα από πίσω έριξε στο έδαφος τον Μαντούκα με έναν συμπαίκτη του πρώτου να έρχεται σαν… τρέιλερ και να πέφτει πάνω στον Βραζιλιάνο για να τον αποτελειώσει.

O Φροξυλιάς... σακάτεψε τον Μαντούκα! (VIDEO)
INTIME SPORTS

Ο Μαντούκα αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο τραυματισμός του φαίνεται να είναι σοβαρός. Για την ιστορία το ματς έληξε ισόπαλο 4-4 και σκόραραν δύο πρώην «κιτρινόμαυροι». Ο Ράφικ Τζιμπούρ και ο Νίκος Εγγλέζου…

Δείτε το VIDEO εδώ.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK