Ο Φυντάνης είπε την πικρή αλήθεια για τον Παναθηναϊκό

Ο Ηλίας Φυντάνης τόνισε πως το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ουσιαστικά καμένο χαρτί λόγω κόπωσης και απουσιών, λέγοντας παράλληλα πως η ΑΕΛ ρεαλιστικά έχει περισσότερες πιθανότητες απέναντι σε Πλατανιά και... Παναθηναϊκό!

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
fintanis EUROKINISSI

Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός φαίνεται και από τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι προπονητές. Αν κρίνουμε από τα λόγια του Ηλία Φυντάνη μετά την ήττα της ΑΕΛ με 3-0 από τον ΠΑΟΚ, τότε μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα.

Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε πως οι παίκτες του δεν μπορούσαν να τα βάλουν με την ποιότητα του ΠΑΟΚ στα άκρα, ειδικότερα από τη στιγμή που υπήρχαν σημαντικές απουσίες.

"Το πρόβλημα για εμάς ήταν και στην και στη δεξιά πτέρυγα. Όταν μια ομάδα έχει μπακ Βιεϊρίνα και Μάτος αναγκάζεσαι να παίξεις πολύ κλειστά, όμως κρίθηκε στις ατομικές τους ενέργειες.

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Από τους 11 οι 8 παίκτες έβγαλαν όλο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο", είπε αρχικά και στη συνέχεια είπε την πικρή αλήθεια για τον... Παναθηναϊκό:

"Για εμάς προέχουν τα ματς με Παναθηναϊκό και Πλατανιά. Το μυαλό των ποδοσφαιριστών μας ήταν περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια παρά στο σημερινό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK