Ο Γ.Σαββίδης πανηγύρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπαρτσελόνα

Ο Γιώργος Σαββίδης γύρισε το χρόνο στο 1975 και βρήκε τον τρόπο να πικάρει τον Ολυμπιακό για το... πανηγυρικό 0-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΣΑΒΒΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Όπως και να 'χει η κατάσταση, μια ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα δεν είναι μικρό πράγμα. Όπως δεν ήταν και η παλικαρίσια νίκη του ΠΑΟΚ επί των "μπλαουγκράνα" πριν από 42 χρόνια.

Ο Γιώργος Σαββίδης, ορμώμενος απ' όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης στο Φάληρο, θυμήθηκε εκείνο το 1-0 επί της παρέας του Γιόχαν Κρόιφ, έβαλε τα δύο παιχνίδια στη... ζυγαριά κι έκανε το σχετικό post στο instagram.

H (σε μορφή insta story) ανάρτηση δημοσιεύματος της εποχής για τον ΠΑΟΚ που "διέλυσε τον θρύλο της Μπαρτσελόνα" και το προσωπικό σχόλιο "συμφωνώ, ιστορία γράφεται με μεγάλες ομάδες" δεν επιδέχεται περαιτέρω ερμηνειών.

Ο Γ.Σαββίδης πανηγύρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μπαρτσελόνα

Είναι εμφανής η διάθεσή του για πικάρισμα, αφού στον Πειραιά πανηγυρίζουν για ένα 0-0 και ο (μετέπειτα πρωταθλητής) ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει ενός εξίσου σπουδαίου συνόλου, παίζοντας παρεμπιπτόντως με Φορτούλα, Γκουερίνο, Πέλιο, Αποστολίδη, Ιωσηφίδη, Αναστασιάδη, Κούδα, Σαράφη, Κερμανίδη, Ασλανίδη και Παρίδη.

Το γκολ είχε πετύχει ο Γιώργος Κούδας στο 72'. Μόνο που δεν έφτανε για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου UEFA, μια και ακολούθησε το 6-1 στο Καμπ Νόου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK