Ο "Γαύρος", ο "Πρωταθλητής" και οι... αδιάβαστοι δικαστές

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια της Λεωφόρου, προκάλεσε αίσθηση μία αποστροφή του λόγου του δικηγόρου της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μαυρομμάτη, όπου άφηνε αιχμές για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα: "Από πού προκύπτει η χρήση δημοσιευμάτων; Δεν γίνεται να δικαζόμαστε με τα δημοσιεύματα του Γαύρου και του Πρωταθλητή".

Ο "Γαύρος", ο "Πρωταθλητής" και οι... αδιάβαστοι δικαστές
INTIME SPORTS

Η αλήθεια είναι ότι προβλέπεται σαφώς από τον κανονισμό η άσκηση δίωξης για γεγονότα που περιήλθαν σε γνώση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα από τα ΜΜΕ. Ωστόσο το να λαμβάνεις υπόψη σου αυτά που γράφονται στα "χρωματισμένα" έντυπα τα οποία είναι συνήθως άκρως εχθρικά προς τις ανταγωνίστριες ομάδες, είναι τουλάχιστον ανόητο.

Όμως, το κακό γενικότερα δεν είναι αυτό. Είναι πως πολλά από τα μέλη των πειθαρχικών επιτροπών δεν έχουν την παραμικρή επαφή με το άθλημα!

Δεν γίνεται, για παράδειγμα, να είσαι μέλος της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ και να μην γνωρίζεις ότι διοργανωτής του τελικού είναι η ομοσπονδία και ότι το ματς διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο και όχι στο γήπεδο του... Παναθηναϊκού! Ούτε να είσαι πρόεδρος επιτροπής και να ρωτάς τι είναι το... πλέξι γκλας!

Τα ακούσαμε και αυτά...

Α.Α.

News 24/7

24MEDIA NETWORK