Οταν ο Γιαννούλης τάπωσε τον Σακίλ!

Ο πρώην άσος ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, Γιάννης Γιαννούλης, ο οποίος συνεχίζει ακόμη το μπάσκετ στη ΜΕΝΤ, θυμήθηκε μία από τις σπουδαιότερες της μπασκετικής καριέρας του, όταν στα 18 του σταμάτησε τον Σακίλ Ο'Νιλ στο Μουντομπάσκετ του 1994 (VIDEO).

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ 66 - 70 (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ) /ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΛΛΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ 66 - 70 (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ) /ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΛΛΑΣ EUROKINISSI

Μπορεί να έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από το Μουντομπάσκετ του 1994, όμως η πορεία της Ελλάδας τότε μέχρι τα ημιτελικά και την ήττα από το... μεγαθήριο των ΗΠΑ με 97-58 δεν ξεχνιέται. Άλλωστε ήταν και η πρώτη φορά που οι δαιμονισμένοι Αμερικάνοι έμειναν κάτω από τους 100 πόντους.

Η Εθνική με σκληρή άμυνα κατάφερε να τους κρατήσει στους 97 και οι παίκτες της "γαλανόλευκης" τα έδωσαν όλα. Ο18χρονος τότε Γιάννης Γιαννούλης, ο οποίος συνεχίζει ακόμη το μπάσκετ στη ΜΕΝΤ, βρισκόταν στην ομάδα και είχε μια φάση που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Οταν ο Γιαννούλης τάπωσε τον Σακίλ!

Έκανε μπλοκ στον τεράστιο Σακίλ Ο'Νιλ, μια φάση οποία τον... σημάδεψε. Την Τρίτη (14/11) το θυμήθηκε και πόσταρε τη φάση στo facebook γράφοντας " Παλιές καλές εποχές. Όταν ξεσκιζόμασταν με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και ας τρώγαμε 60 στο κεφάλι".

Το ποστάρισμα του Γιαννούλη φυσικά δεν ήρθε σε... άκυρη στιγμή, αλλά μόλις λίγο μετά την δήλωση των διεθνών παικτών που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό, πως δεν θα πάρουν μέρος στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στις αποφάσεις της FIBA.

News 24/7

24MEDIA NETWORK