Ο Γιωργαλλίδης εξήγησε στον Σκίμπε γιατί δεν είναι όμορφα στα κατεχόμενα

Οι ατάκες - φωτιά του Αντώνη Γεωργαλλίδη στον Μίχαελ Σκίμπε για τα κατεχόμενα! Από πού "πιάστηκε" ο διεθνής Κύπριος γκολκίπερ και τι απάντησε στον Γερμανό εκλέκτορα της Ελλάδας πριν από τη σέντρα του σαββατιάτικου αγώνα στο "ΓΣΠ".

Ο Γιωργαλλίδης εξήγησε στον Σκίμπε γιατί δεν είναι όμορφα στα κατεχόμενα

Η δήλωση του Μίχαελ Σκίμπε πως " είναι πολύ ωραία η Ελλάδα, αλλά νιώθω όμορφα κι εδώ, γιατί είναι σχεδόν το ίδιο. Είχα την ευκαιρία να πάω στα κατεχόμενα, είδα ότι και στις δύο πλευρές οι άνθρωποι είναι καλοσυνάτοι και ευγενικοί" δημιούργησαν ντόρο στη μαρτυρική Μεγαλόνησο.

Ο Γερμανός εκλέκτορας παρεξηγήθηκε και παρόλο που αγωνιστικά αυτό δεν κόστισε στην Εθνική ομάδα, υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις. Μεταξύ αυτών και του διεθνούς Κύπριου Αντώνη Γεωργαλλίδη, γκολκίπερ που έχει παίξει και στον Πλατανιά και τώρα αγωνίζεται στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Η ιστοσελίδα balla.com.cy μετέφερε αφενός την πρωτοβουλία του εφεδρικού τερματοφύλακα των Κυπρίων να πλησιάσει τον Σκίμπε αφετέρου τα λεγόμενα του, μέσα από τα οποία διακρίνεται η προσπάθειά του να τού δώσει να καταλάβει πως Ελλάδα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη διχοτομημένη Κύπρο λόγω του άλυτου ζητήματος που την ταλανίζει από την τουρκική εισβολή τον Ιούλιο του '74.

" Καλή επιτυχία στην Ελλάδα και σε εσάς. Έχε όμως υπόψιν ότι εδώ δεν είναι το ίδιο με τα κατεχομένα ούτε και με την Ελλάδα. Εκεί είναι διαφορετικά τα πράγματα και στα κατεχόμενα υπάρχει παράνομη κατοχή. Έγινε πόλεμος το 1974 και μας πήρανε τα σπίτια μας. Είμαστε 40 χρόνια πρόσφυγες Έλληνες της Κύπρου και δεν είναι όλα ωραία. Καλή επιτυχία ξανά", φέρεται να είπε ο Γεωργαλλίδης στον Γερμανό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK