Ο Γιώργος Μίνος και... ηθοποιός

Ο γνωστός ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μίνος θα έχει... ενεργό ρόλο στη θεατρική παράσταση "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ" που θα ανέβει από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, όπως αποκάλυψε στην "Αθλητική Κυριακή".

Ο Γιώργος Μίνος και... ηθοποιός

Mια νέα παραγωγή- έκπληξη προγραμματίζει να ανεβάσει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος τον Μάιο στη Μονή Λαζαριστών. Πρόκειται για το έργο του Σταύρου Τσιώλη "Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ" το οποίο θα παρουσιαστεί στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών, σε σκηνοθεσία Ταξιάρχη Χάνου.

Το έργο αναφέρεται στην ιστορική κάθοδο 2.500 οπαδών του ΠΑΟΚ σιδηροδρομικώς στην Αθήνα για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Ολυμπιακό, συμμετείχαν και δυο νεαρές γυναίκες οπαδοί για να συναντήσουν στον Σταθμό Λαρίσης διάσημο Έλληνα ποπ τραγουδιστή από τον οποίο η μικρότερη έχει ζητήσει -με επιστολή της- ραντεβού.

Ενεργό ρόλο στη θεατρική παράσταση αναμένεται να έχει κι ο γνωστός ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μίνος, όπως αποκάλυψε στην "Αθλητική Κυριακή". Μένει να φανεί αν θα αποδειχθεί ταλαντούχος και στο... θεατρικό σανίδι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK