Ο Ινιέστα πάει στην Κίνα για... 2.000.000 κρασιά λόγους!

Κι όμως, δεν είναι μόνο τα "ζεστά" εκατομμύρια των Κινέζων που έπεισαν τον Ινιέστα να αφήσει την μεγάλη του αγάπη (Μπαρτσελόνα) για να μετακομίσει στην Tianjin Quanjian. Υπάρχει ένας ακόμα λόγος που περιλαμβάνει... 2.000.000 μπουκάλια κρασί.

Ο Ινιέστα πάει στην Κίνα για... 2.000.000 κρασιά λόγους!
iniesta

Το έχει αφήσει να εννοηθεί πολλές φορές ο ίδιος μέσα στη σεζόν. Ήρθαν και κάποια αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για να προλάβουν τις επίσημες ανακοινώσεις. Το θέμα είναι πως ο Αντρές Ινιέστα κατά 90% θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα και θα μετακομίσει στην Κίνα.

Η πρόταση της Tianjin Quanjian είναι... τριπλάσια σε σχέση με αυτή της Μπάρτσελόνα και ο 34χρονος εξτρέμ (τα κλείνει τον Μάιο) δεν χρειάστηκε πολύ για να πεισθεί. Βέβαια, σύμφωνα μα τους Ισπανούς το κέρδος του από αυτό το deal είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Βλέπετε, ο Ινιέστα εκτός από ποδοσφαιριστής είναι και επιχειρηματίας. Συγκεκριμένα παράγει το δικό του κρασί με όνομα "Bodega Iniesta".

Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, το deal του Ινιέστα με τους Κινέζους αφορά και την εισροή στη χώρα 2.00.000 μπουκαλιών με το κρασί του το χρόνο, έτσι ώστε να μπει σιγά - σιγά στην αγορά της Ασίας. Το κέρδος, λοιπόν, μπορεί μελλοντικά να είναι πολλαπλάσιο!

Στην... υγειά του τα 37.000.000€ το χρόνο συν τα όσα βγάλει από τον κρασί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ