Απειρος και "νεκροθάφτης" των φαβορί ο "ρεφ" που σφυρίζει τον ΠΑΟ

Έναν διαιτητή με μόλις 4 ευρωπαϊκά ματς στο ενεργητικό του όρισε η UEFA για το πρώτο ματς των «πράσινων» με την Καμπάλα στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI  SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
panathinaikos omadiki panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Μία απ’ τις πιο νεανικές, αλλά και… άπειρες «σφυρίχτρες» της, όρισε η επιτροπή διαιτησίας της UEFA για τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καμπάλα για τον γ’ προκριματικό του Europa League, την προσεχή Πέμπτη (27/7) στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο λόγος για τον 35χρονο Ισπανό Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα (θα κοινοποιηθεί επίσημα σήμερα απ’ την UEFA), ο οποίος έχει διευθύνει μόλις 4 ευρωπαϊκούς αγώνες, επιπέδου Europa League, με τελευταίο τον προκριματικό του προηγούμενου γύρου, ανάμεσα στη σουηδική Εστερσουντ και την Γαλατασαράι, όπου καταγράφηκε και η μεγαλύτερη έκπληξη μέχρι σήμερα των προκριματικών (2-0 υπέρ των άσημων Σουηδών).

Βοηθοί διαιτητή θα είναι οι επίσης Ισπανοί Ντιέγο Μπαρμπέρο Σεβίγια, Θέσαρ Μανουέλ Νοβάλ Φοντ και 4ος ο συμπατριώτης τους Μάριο Μελέρο Λόπεθ.

Παρατηρητής διαιτησίας της UEFA ορίστηκε ο Βορειοϊρλανδός Λέσλι Ιρβάιν, ενώ παρατηρητής αγώνα της UEFA θα είναι ο Λετονός Γιάνις Μεζέσκις.

ΓΟΥΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK