Ο Ίβιτς τους... ξήλωσε (σχεδόν) όλους

Μια ακόμα κίνηση που φέρει την υπογραφή του Βλάνταν Ίβιτς αποδεικνύει πως ο Σέρβος τεχνικός κάνει το κουμάντο στο αγωνιστικό τμήμα, έχοντας το ελεύθερο να λειτουργεί ως απόλυτος κυρίαρχος.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SLOVAN LIBEREC (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ίβιτς, βήμα – βήμα, στήνει από την αρχή όλο το επιτελείο, με τελευταία αλλαγή αυτή του γυμναστή. Ο Δημήτρης Δανιηλίδης ειδοποιήθηκε την Δευτέρα για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ανεβάζοντας το βράδυ της Δευτέρας μια "τοποθέτηση" στο facebook, τονίζοντας "κύριος ήρθα, κύριος φεύγω. Σας ευχαριστώ όλους. Καλή τύχη".

Ο 41χρονος γυμναστής, που συμπλήρωσε οκτώ χρόνια εντός ΠΑΟΚ, πέρασε το μεγαλύτερο κομμάτι της "ασπρόμαυρης" καριέρας του στα τμήματα υποδομής, ενώ ως μέλος του τιμ της Κ20 είχε "ανέβει" στην επαγγελματική ομάδα τις δυο από τις τρεις θητείες του Γιώργου Γεωργιάδη ως υπηρεσιακού τεχνικού, αλλά και στο περσινό "ανέβασμα" του Ίβιτς, ο οποίος τον κράτησε στο πλευρό του το καλοκαίρι, αμέσως μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο του βορρά.

Ο Ίβιτς ξεκίνησε τις αλλαγές από το τιμ των γυμναστών, με τον Πέτρα Μιλκάνοβιτς, ακολούθησε το "ξήλωμα" του ιατρικού τιμ, και στην συνέχεια ήρθαν και αλλαγές στο τομέα των φυσιοθεραπευτών, αλλά και του γενικού αρχηγού, με τον Παντελή Κωνσταντινίδη να αντικαθιστά τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.

Στη διακοπή του πρωταθλήματος έγινε γνωστή η προσθήκη στο τεχνικό τιμ τιμ ενός Σέρβου βοηθού προπονητή, του Μίλος Βεσελίνοβιτς, και τη Δευτέρα ήρθε και η αντικατάσταση του Δημήτρη Δανιηλίδη. Η... "καμπάνα" χτυπά για έναν εκ των Γιάννη Θωμαϊδη και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, που λογίζονται ως βοηθοί του (με τον πρώτο να έχει και ρόλο αναλυτή αντιπάλων).

Και για... φινάλε, οι αλλαγές θα ολοκληρωθούν με την ψηφοφορία για τους αρχηγούς της ομάδας, οι οποίοι πέρυσι είχαν προκύψει με ορισμό από τον Ιγκόρ Τούντορ. Ο προπονητής του Δικεφάλου του βορρά, από τη στιγμή που αρχικά έθεσε στο περιθώριο τον Τζιόλη και στην συνέχεια τον Τζαβέλλα, ζήτησε από τους παίκτες να εκλέξουν τρεις Έλληνες, ενώ ζητήθηκε και από τους νέους να επιλέξουν ένα εκπρόσωπο, που δεν είναι είναι πάνω από τον πρώτο αρχηγό.

A.ΤΣ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK