Ο Καλάθης... ξενύχτησε με Λόγκαν!

Πού πέρασε το σαββατόβραδο του και με ποια ο πλέι μεικερ του Παναθηναϊκού Νικ Καλάθης, παραμονή του αγώνα με τον Άρη; Και ποιος συμπαίκτης του παρασύρθηκε και τον...μιμήθηκε την επομένη, ντυμένος μάλιστα ανάλογα;

DF-09788 - Hugh Jackman as Logan/Wolverine in LOGAN. Photo Credit: Ben Rothstein.
DF-09788 - Hugh Jackman as Logan/Wolverine in LOGAN. Photo Credit: Ben Rothstein. © 2017 MARVEL. TM AND © 2017 TWENTIETH CENTURY FOX FILM CORPORATION. ALL RIGHTS RESERVED. NOT FOR SALE OR DUPLICATION.


Το να αποσύρεται μια ομάδα στο ξενοδοχείο την παραμονή του αγώνα της αποτελεί απαρέγκλιτο κανόνα στο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ, πάλι, εφαρμόζεται μόνο πριν από...τοπ αναμετρήσεις(κι αν). Αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Νίκ Καλάθης και είπε να... ξενυχτήσει (λίγο) το Σαββατόβραδο, παρότι την Κυριακή στις 5 το απόγευμα ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Άρη.

Εδώ που τα λέμε μετά από δυο ημέρες στην Κωσνταντινούπολη με την αποστολή του Παναθηναϊκού, ο Ελληναμερικάνος πλέι μεικερ ήθελε να... ξεδώσει. Και επέλεξε την κινηματογραφικήpremiumδιασκέδαση σε άλλη... διάσταση.Bρέθηκε λοιπόν, στα Village at the Mallστο Μαρούσι μαζί με την σύντροφό του λίγο μετά τις 11 το βράδυ, πήγε στην αίθουσαGold Classμε τιςαναπαυτικές ανακλινόμενες πολυθρόνεςκαιτο προσωπικό σέρβις, για να απολαύσουν τον πιο αναγνωρίσιμο μεταλλαγμένο ήρωα που επέστρεψε στις... αίθουσες με την μορφή του σούπερ σταρ Χιού Τζάκμαν.

Πρόκειται για την ταινία “Λόγκαν” που έκανε πρεμιέρα στις 2 Μαρτίου, μια 2ωρη εκρηκτική περιπέτεια για φανατικούς του είδους των“Χ-Men”.Ουσιαστικά μιλάμε για... αμερικανιά, που έχει όμως, φανατικούς θαυμαστές. Όπως για παράδειγμα τον Αμερικάνο συμπαίκτη του Νικ Καλάθη στον Παναθηναϊκό, Κρίς Σίνγκλετον, που δεν έχασε την ευκαιρία να πάει και να δει τον “Λόγκαν”.Μόνο που αυτός το έκανε μετά το παιχνίδι με τον Άρη και κατάλληλα ... προετοιμασμένος.

Φορώντας δηλαδή μπλούζα με στάμπα τον ήρωα των “X-Men”.Οπότε δεν τον... παρέσυρε ο Νικ Καλάθης που προηγήθηκε αν και πρέπει να του είπε τα καλύτερα για να... σπεύσει στον κινηματογράφο ο Σίνγκλετον. Για την ιστορία ο Καλάθης που την παραμονή του αγώνα... ξενύχτησε για χάρη του “Λόγκαν”, σημείωσε κόντρα στον Άρη 4 πόντους σε 12 σουτ, έχοντας 17΄χρόνο συμμετοχής.

Ε. ΜΙΧ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK