ΣΤΗΛΕΣ

Ο… καλός Καλόπουλος

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο Δημήτρης Καλόπουλος, ο άνθρωπος που διηύθυνε το περυσινό ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ο… καλός Καλόπουλος

Την περασμένη Δευτέρα (24/10), ο Έλληνας διαιτητής δώρισε στη “Λάμψη” (σύλλογος γονέων παιδιών πασχόντων από κακοήθη νοσήματα Βορείου Ελλάδας), την αμοιβή του από το εν λόγω ματς.

Υπενθυμίζεται ότι το ντέρμπι “αιωνίων” έγινε την αγωνιστική που η λίγκα αφιέρωσε στην παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου. Ο Καλόπουλος είχε εμφανιστεί εκείνη την ημέρα στο γήπεδο με μπλούζα που έφερε το λογότυπο της “Λάμψης” και είχε δηλώσει ότι την αμοιβή του θα τη δωρίσει στο συγκεκριμένο σύλλογο, όπως κι έκανε την περασμένη Δευτέρα (24/10).

Εκείνη την ημέρα βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, όπου συνάντησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και πέρα από την καταβολή της δωρεάς, μίλησε μαζί τους για πάνω από μία ώρα σχετικά με τη δραστηριότητά του”, υποσχόμενος περαιτέρω βοήθεια με όποιον τρόπο μπορεί.

Χ.Δ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK