Ο Καμπέσας, η λοίμωξη και η... Πρωτοχρονιά στο Κίτο

Τα δεδομένα των τελευταίων 48 ωρών για τον νεαρό winger από το Εκουαδόρ. Η εισαγωγή του στο νοσοκομείο, τα έγγραφα που έστειλε στον Παναθηναϊκό και η επιστροφή του στην Αθήνα που οριοθετείται μετά την έλευση του νέου χρόνου. "Ζουμερό" παρασκήνιο του Contra.gr.

Ο Καμπέσας, η λοίμωξη και η... Πρωτοχρονιά στο Κίτο

Ο μοναδικός από τους Λατίνους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που δεν επέστρεψε στην Αθήνα από την άδεια των Χριστουγέννων ήταν ο Μπράιαν Καμπέσας, ο οποίος παραμένει προς το παρόν στο Εκουαδόρ. Μια εξέλιξη που καλλιεργεί πολύ έντονες φημολογίες περί πιθανής επιθυμίας του να διακοπεί ο δανεισμός του από την Αταλάντα. Ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός, ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα έμοιαζε και τόσο… απίθανο.

Αυτό που έχει γίνει ωστόσο, με τον 21χρονο winger είναι το εξής:

Ο Καμπέσας πήρε άδεια δύο μέρες νωρίτερα από τον Ουζουνίδη και δεν ακολούθησε την αποστολή των "πράσινων" στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία προκειμένου να ταξιδέψει στην πατρίδα του και να "τρέξει" τις διαδικασίες του γάμου του. Βλέπετε, η σύντροφός του είναι έγκυος και για να μπορέσει να της εξασφαλίσει βίζα και να τον ακολουθήσει στην Αθήνα, έπρεπε πρώτα να παντρευτούν.

Κατά την παραμονή του στο Κίτο, ο νεαρός ακραίος μεσοεπιθετικός -όπως υποστήριξε σε επικοινωνίες που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού- προσεβλήθη από σοβαρή ίωση και εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης με βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού. Έμεινε μάλιστα στο νοσοκομείο για τέσσερις μέρες κι έστειλε τα σχετικά έγγραφα με σφραγίδες και υπογραφές προς τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" το πρωί της Πέμπτης (28/12), με το που πήρε εξιτήριο.

Οι δε γιατροί, όπως ανέφερε, ήταν ξεκάθαροι και του απαγόρευσαν, λόγω της σοβαρής ίωσης που πέρασε, να μην μπει στο αεροπλάνο και να κάνει υπερατλαντικό ταξίδι για λίγα 24ωρα, τονίζοντάς του πως θα έχει ελεύθερο για να ταξιδέψει από την Πρωτοχρονιά κι έπειτα.

Όλα αυτά τα έγγραφα με τις γνωματεύσεις των γιατρών και του Γενικού Νοσοκομείου του Κίτο, ο Καμπέσας (που αναρρώνει στο σπίτι του από την Πέμπτη) τα έχει στείλει με mail προς τους "πράσινους", όντας online μαζί τους επί καθημερινής βάσης και ενημερώνοντάς τους για την κατάσταση της υγείας του.

Με βάση τα παραπάνω οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν μπορούν επί του παρόντος να κάνουν κάτι άλλο απ' το να… περιμένουν ως την Πρωτοχρονιά για να επιστρέψει στην Αθήνα.

Το να έχει κινήσει πάντως όλες αυτές τις διαδικασίες με νοσοκομεία, γιατρούς κ.ο.κ., μόνο και μόνο για να ρίξει… στάχτη στα μάτια των μελών της ομάδας, φαντάζει μάλλον… ακραίο. Κι όπως έλεγαν και άνθρωποι που γνωρίζουν λίγο παραπάνω και τον Καμπέσας, αλλά και τη σχέση του με την Αταλάντα " αν ήταν να φύγει, δεν θα ήταν σε καθημερινή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας και δεν θα ρίσκαρε να κάνει τόσο τραβηγμένο, με κίνδυνο να εκθέσει και την Αταλάντα. Διότι γνωρίζει πως η συγκεκριμένη ομάδα στην Ιταλία δεν… παίζει με τέτοια θέματα".

Μέχρι αποδείξεως του… εναντίου λοιπόν (διότι στον εφετινό Παναθηναϊκό έχει γίνει συνήθεια το " ποτέ μη λες ποτέ"), οι "πράσινοι" περιμένουν τον νεαρό διεθνή άσο από το Εκουαδόρ για να επιστρέψει στην αλλαγή του χρόνου και να ενταχθεί και πάλι στις υποχρεώσεις της ομάδας…

News 24/7

24MEDIA NETWORK