Ο Κάναντι έχει "ζωές" ακόμη...

Μπορεί για κάποιους ο Νταμίρ Κάναντι να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, είναι όμως γεγονός ότι η δουλειά του Αυστριακού τεχνικού στο Περιστέρι θα στηριχθεί για συγκεκριμένους λόγους.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ICON

Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που διαμορφώνεται κυρίως από δημοσιογραφικές απόψεις, ο Νταμίρ Κάναντι δεν παίζει το κεφάλι του στον Ατρόμητο.

Τουλάχιστον, όχι ακόμη. Ο Γιώργος Σπανός πιστεύει στη δουλειά του Αυστριακού τεχνικού, βλέπει ότι η ομάδα του βγάζει πράγματα στον αγωνιστικό χώρο (έστω και αν δεν έφτασε στη νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές) και είναι διατεθειμένος να τον στηρίξει όσο χρειαστεί.

Στο κάτω-κάτω και ο Μουρίνιο να βρισκόταν στον πάγκο του Ατρομήτου τι καλύτερο θα έκανε με 13 μεταγραφές, μία ομάδα δηλαδή που χτίστηκε εκ βάθρων; Μάλλον τίποτα, οπότε ο Κάναντι έχει ακόμη "ζωές" να ξοδέψει.

Είναι και θέμα εγωιστικό. Στον Ατρόμητο επένδυσαν για πρώτη φορά σε προπονητή που δεν είχε την παραμικρή επαφή με την ελληνική πραγματικότητα και θέλουν αν μην τι άλλο να δικαιωθούν για την επιλογή τους.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK