Ο Καντονά... διέλυσε τον Νεϊμάρ

Ο Ερίκ Καντονά είναι Γάλλος. Παρόλα αυτά δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει το λόγο που ένας 25χρονος ποδοσφαιριστής άφησε την Μπαρτσελόνα, με σκοπό να πάει στην... Γαλλία. "Έσφαξε" με το... μπαμπάκι που λέμε τον Νεϊμάρ.

Actor Eric Cantona poses for portraits for the movie Les Rois Du Monde at the Rome Film Festival in Rome, Monday, Oct. 19, 2015. (AP Photo/Domenico Stinellis)
Eric Cantona AP IMAGES

Δεν αποτελεί είδηση μία ακόμα εκκεντρική δήλωση του Καντονά. Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πολλές φορές τα βάζει με το... σύστημα, ενώ στη δική του εκπομπή στο Yahoo... κράζει FIFA, UEFA, παγκόσμιους αστέρες και βάζει λίγο πολιτικό χρώμα στο σόου του.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του Καντονά βρέθηκε ο Νεϊμάρ και μάλιστα για λόγο... απίστευτο αν σκεφτούμε πως είναι Γάλλος.

"Είσαι 25 ετών και παίζεις στην Βραζιλία και την Μπαρτσελόνα. Αναρωτιέμαι τι σκέφτηκες και ήρθες να κάνεις στην Γαλλία. Για να παίζεις με την Αμιάν και την Γκινγκάμπ;", είπε αρχικά ο 51χρονος παλαίμαχος και συνέχισε:

"Το Τσάμπιονς Λιγκ από μόνο του δεν είναι αρκετό. Έχει άντε 10 παιχνίδια το χρόνο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί πήγε στην Γαλλία", κατέληξε.

Ο ίδιος ο Νεϊμάρ πάντως επιμένει πως δεν το έκανε για τα χρήματα, αλλά γιατί ήθελε να παίζει με τους κορυφαίους.

AP Photo/Domenico Stinellis

News 24/7

24MEDIA NETWORK