Ο καυγάς για κοπέλα, το ξέσπασμα του Παναθηναϊκού και ο Αρειανός Μάνατζερ Ράγκμπι

Ποιος παίκτης ομάδας της Super League έμπλεξε σε καυγά για χάρη μιας κοπέλας που γνώρισε σε κλαμπ; Τι έκαναν οι παίκτες του Άρη με τον Μάνατζερ Ράγκμπι και πώς ξέσπασαν οι παίκτες του Τριφυλλιού; Αυτά είναι μερικά απ' τα πιο ιντριγκαδόρικα gossip της ημέρας (PHOTOS).

Ο καυγάς για κοπέλα, το ξέσπασμα του Παναθηναϊκού και ο Αρειανός Μάνατζερ Ράγκμπι

Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

Η PHOTO ΔΕΛΛΑ-ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑ

Μια όμορφη φωτογραφία μοιράστηκαν μαζί μας ο Τραϊανός Δέλλας με τη σύζυγό του, Γωγώ Μαστροκώστα. Το ζευγάρι πόζαρε για χάρη του φακού και η φωτό τρέλανε τους followers του πρώην τεχνικού του Ατρομήτου και της ΑΕΚ.

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΣΑΝΓΚ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ

Ο Πάνος Αργιανίδης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για χάρη ενός σεμιναρίου ράγκμπι όπου ήταν προσκεκλημένος και δεν έχασε την ευκαιρία να το ρίξει και λίγο έξω. Βγήκε λοιπόν βόλτα αρχικά με την αδερφή του Ορέστη Τσανγκ, Μαρία. "Όταν η Φιλία...γίνεται Οικογενειακή !!! Ορέστης ... για Πάντα Μαχητής !!! Τα Καλυτερα ερχονται ...σε Αυτους που τα αξιζουν", έγραψε ο Μάνατζερ Ράγκμπι ο οποίος είδε τον φίλο του στο Survivor, Ορέστη, να αποχωρεί.

Μαζί τους και ο Γουίλι. Παρακολουθήσαν όλοι μαζί το επεισόδιο του Survivor.

Ο καυγάς για κοπέλα, το ξέσπασμα του Παναθηναϊκού και ο Αρειανός Μάνατζερ Ράγκμπι

Δεν έμεινε όμως εκεί. Στη συνέχεια πήγε σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης όπου τα... έσπασε με τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor, τον Γουίλι, καθώς και την ομάδα του Άρη στο μπάσκετ, η οποία βγήκε να πανηγυρίσει την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ!

ΕΤΣΙ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΟΙ "ΠΡΑΣΙΝΟΙ"

Τα πράγματα στον Παναθηναϊκό δεν είναι καλά το τελευταίο διάστημα μετά και τον αποκλεισμό από την Φενέρμπαχτσε κι έτσι οι "πράσινοι" ξέσπασαν... παίζοντας paintball.

Ο Γκιστ ανέβασε τη φωτογραφία στο instagram με τους συμπαίκτες τους έτοιμους για... πόλεμο!

ΤΣΑΚΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΕ ΚΛΑΜΠ

Ο Ατρόμητος τελείωσε τις υποχρεώσεις του στη Super League κι έτσι οι παίκτες της ομάδας είναι πλέον χαλαροί. Σύμφωνα με το "Goal" ο Άντονι Λε Ταλέκ πήρε τον Λημνιό και τον πρώην άσο του Ατρομήτου, Παναγιώτη Μπάλλα και πήγαν σε νυχτερινό μαγαζί της παραλιακής.

Ο Γάλλος επιθετικός όμως φλέρταρε έντονα μια κοπέλα που βρισκόταν στο μαγαζί κι εκείνη του έριξε... πόρτα. Η παρέα της μάλιστα αντέδρασε εκνευρισμένα, έριξαν κάτω το καπέλο του Λε Ταλέκ και γρήγορα μπήκαν στη μέση οι ψυχραιμότεροι για να λήξει το συμβάν. Ο επιθετικός του Ατρομήτου όμως ήταν τόσο κουλ που στη συνέχεια κέρασε και σαμπάνια την παρέα της κοπέλας!

ΚΙ ΑΛΛΟΣ... ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Πρώτος ήταν ο Ταρίκ Ελιουνούσι που όρμηξε σε παραλία της Αττικής. Στον ίδιο δρόμο και ο Αλί Σισοκό ο οποίος είναι πλέον χαλαρός έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.

ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΣΟ

Κλινικά νεκρός είναι ο 24χρονος Κύπριος φίλαθλος του ΠΑΟΚ μετά από τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα και ο Γιώργος Σαββίδης θέλει οι παίκτες της ομάδας να σηκώσουν το κύπελλο προκειμένου να του το αφιερώσουν.

ΓΙΟΥΒΕ Ο ΚΛΑΟΥΣ

Τη νίκη της Γιουβέντους επί της Μονακό απόλαυσε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ανέβασε φωτογραφία από την τηλεόρασή του, στηρίζοντας την παρέα του Τζανλουίτζι Μπουφόν.

Ο καυγάς για κοπέλα, το ξέσπασμα του Παναθηναϊκού και ο Αρειανός Μάνατζερ Ράγκμπι

ΜΙΛΑΝΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ

Από τον Άγιο Δομίνικο στην Αθήνα κι από την Αθήνα στο Μιλάνο. Κάπως έτσι κυλάει η ζωή για τον πρώην Survivor Λάμπρο Χούτο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK