Ο Κινέζος Σεμπά, ο Μασούντ και πως χάλασε του Μασάς

Το Contra.gr επιστρέφει με τα πιο πιπεράτα παρασκήνια του αθλητικού Τύπου. Διαβάστε το παρασκήνιο με Σεμπά, τον "Λύμπε" που είχε κόψει τον Μασούντ στον ΠΑΟ και τώρα τον παίρνει στην ΑΕΚ, το ρόλο Βρέντζου στην υπόθεση Μασάς και πως ο Αζεβέδο μπορεί να γίνει... Χουλτ.

Ο Κινέζος Σεμπά, ο Μασούντ και πως χάλασε του Μασάς

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΔΥΟ ΕΞΤΡΕΜ ΑΝ ΓΙΝΕΙ... ΚΙΝΕΖΟΣ Ο ΣΕΜΠΑ

Προσέχουν για να... έχουν. Σύμφωνα με τη "Live Sport" στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι προετοιμασμένοι σε περίπτωση που ο Σεμπά κουνήσει μαντήλι με προορισμό την Κίνα. Επειδή, όμως, η μεταγραφική περίοδος εκεί, λήγει στις 28 του Φλεβάρη προσανατολίζονται να αποκτήσουν δύο εξτρέμ, προκειμένου να υπάρχει εναλλακτική επιλογή, αν έρθει καλή πρόταση για τον Βραζιλιάνο και αποχωρήσει μετά τα τέλη του Γενάρη που ολοκληρώνεται το παζάρι στην Ευρώπη.

ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΜΑΣΑΣ ΑΛΛΑ...

Στη "Sportime" διαβάζουμε για τον Φρανσουά Μοδέστο και τον Ζινεντίν Μασάς. Έτοιμο είχε τον 21χρονο μέσο που έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ ο Κορσικανός αρχισκάουτερ, αλλά ο Γιάννης Βρέντζος από τα 300 χιλιάρικα που ζητούσε, του έκανε πρόταση στα μισά κι έτσι δεν προχώρησε το deal.

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε για τον Μάρσιο Αζεβέδο που είναι μία από τις επιλογές του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας, με την υποσημείωση ότι από το 2014 μέχρι σήμερα έχει όλες κι όλες καμιά 20αριά συμμετοχές, ενώ ο Νίκλας Χουλτ του Παναθηναϊκού που είναι επίσης υποψήφιος για τον "δικέφαλο του Βορρά" πολλές περισσότερες. Λέτε;

ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΣΙΣΕ

Στη "Γάτα" υπάρχει αναφορά στην επιθυμία του Σισέ να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, γι' αυτό κι έχει ανακινήσει το θέμα για μία ακόμη φορά, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης ούτε ν' ακούσει δεν θέλει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Μοιάζει με ανέκδοτο είναι η αλήθεια...

Στον "Ευαγγελιστή" της ίδιας εφημερίδας διαβάζουμε για τον Κροάτη εξτρέμ Άντε Έρτσεγκ της Χάιντουκ, ο οποίος έχει γυαλίσει στην ΑΕΚ και τον τεχνικό της διευθυντή Νίκο Λυμπερόπουλο. Ο 28χρονος παίκτης παίζει αριστερά, φουνταριστός, αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ. Πολυθεσίτης με "γεμάτες" σεζόν.

Η ίδια στήλη αποκαλύπτει ότι ο Αντόνιο Ντοναρούμα της Μίλαν, πρώην του Αστέρα Τρίπολης, μπορεί να μετακομίσει ως το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό ως αντί-Καπίνο, αλλά αποτελεί αγκάθι το συμβόλαιό του που φτάνει στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣΟΥΝΤ

Στην "Sportday" δημοσιεύθηκε η πληροφορία ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος ως τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε κόψει τον Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος τώρα -με τον ίδιο τεχνικό διευθυντή- οδεύει προς την ΑΕΚ, με τις ευλογίες του Μανόλο Χιμένεθ. Εδώ φαίνεται ως πήγε... πάσο ο "Λύμπε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK