Ο Κομπότης τρολάρει: Η απίστευτη ατάκα του στο Contra.gr!

Απαγόρευση ενασχόλησης κάθε μορφής με το ποδόσφαιρο επεβλήθη στον Γιάννη Κομπότη, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει χάσει τη διάθεση για χιούμορ.

Ο Κομπότης τρολάρει: Η απίστευτη ατάκα του στο Contra.gr!
INTIME SPORTS

Το Contra.gr επικοινώνησε μαζί του. Η συνομιλία ήταν ολιγόλεπτη, αφού ο Κομπότης δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη για κουβέντα. Πέταξε, όμως, ενδιαφέρουσες ατάκες.

Ο μέχρι πρότινος ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Λεβαδειακός δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το ζήτημα που προέκυψε τη Δευτέρα, προφανώς λόγω της απαγόρευσης ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο: "Τι να πω ρε παιδιά; Από τη στιγμή που με έχουν πετάξει έξω από το χώρο του ποδοσφαίρου, δεν δικαιούμαι να κάνω δηλώσεις".

Εντούτοις, ερωτηθείς για τις κινήσεις που προτίθεται να κάνει στο εγγύς μέλλον, ο Γιάννης Κομπότης απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ: "Καταρχάς, θέλω να κανονίσω ένα τραπέζι για τα μπουζούκια! Δεν θα πω, όμως, σε ποια γιατί θα το μάθει η γυναίκα μου..."

Όσον αφορά τις μετοχές του, ο τελειόφοιτος φαρμακευτικής και επιχειρηματίας (σ.σ. διατηρεί εργοστάσιο βάμβακος) τόνισε εκ νέου με χιούμορ: "Θα πάρω μετοχές και στην ομάδα μπάσκετ!"

Η αλήθεια είναι ότι ο Γιάννης Κομπότης είναι ιδιαίτερα χολωμένος με τις τελευταίες εξελίξεις και το χιούμορ είναι μια μορφή αυτοάμυνας για τον ίδιο. Το θέμα είναι τι θα γίνει με τον Λεβαδειακό και ποιες θα είναι η εξελίξεις που θα ακολουθήσουν της απόφασης. Ιδωμεν...

Μ.Α.

Διαβάστε ακόμη:

Εκτός ποδοσφαίρου ο Κομπότης

-Με ποιον παίζεις την Κυριακή; -Με τον Κομπότη

"Je suis Κομπότης"

News 24/7

24MEDIA NETWORK